Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Oceania Cruises New 2024 Koleksi Voyages

Oceania Cruises, jalur pelayaran sing fokus ing kuliner lan tujuan utama ing donya, nglaporake dina pambuka kanggo Koleksi pelayaran 2024 tanggal 4 Mei 2022, minangka salah sawijining periode pesenan sedina paling apik ing sejarah perusahaan. "Peluncuran Koleksi 2024 nggambarake panjaluk sing akeh banget lan terus-terusan kanggo pelayaran saliyane nyoroti tren sing tambah akeh babagan ngrancang perjalanan sing luwih adoh, kanggo tamu sadurunge lan tamu anyar," ujare Howard Sherman, Presiden & CEO Oceania Cruises.

Tanggal 4 Mei 2022, Oceania Cruises mbukak Koleksi pelayaran 2024 kanggo didol menyang masarakat umum. Luwih saka 350 pelayaran kanthi dawane 7 nganti 82 dina lan wiwit Oktober 2023 nganti Desember 2024 didol.

Kabeh pesenan kanggo 2023 lan 2024 minangka pesenan awis anyar kanthi ora ana pengenceran saka Kredit Pelayaran Masa Depan sing diterbitake nalika pandemi. Oceania Cruises terus ndeleng dikarepake kuwat saka tamu anyar-kanggo-merek sing kepincut kanggo itineraries tujuan-sugih unik baris karo siji-katelu kabeh pesenan teka saka tamu pisanan. Kajaba iku, siji-katelu saka total transaksi kalebu leladen kanggo paling ora rong lelungan, lan lelungan lengkap terus kanggo mbuktekaken populer karo Grand Voyages performs apik. Pelayaran sing paling dikarepake yaiku 35 dina ngubengi Australia budhal tanggal 21 Desember 2023, ing ngendi luwih saka 60% kapasitas diisi sajrone sedina.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...