Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Industri Hospitality Hotel & Resor Warta cepet

Koleksi Set gabung karo Global Hotel Alliance

Koleksi Set, sing anyar dikurasi kanthi ati-ati
koleksi hotel mewah, kalebu sawetara sing paling luar biasa ing donya,
kaya, hotel independen ing saindenging jagad bakal gabung karo Global adhedhasar Dubai
Hotel Alliance (GHA), operator program loyalitas multi-merek, GHA
PENEMUAN. Hotel anggota pendiri Set Koleksi uga bakal dadi
anggota saka Koleksi Ultratravel aliansi, pilihan eksklusif saka
properti program paling mewah ing tujuan apik ing saindenging jagad,
sing menehi layanan paling apik lan pengalaman tamu.

Koleksi Set wis narik ati lan pikirane tamu wiwit
Conservatorium debut ing Amsterdam ing 2011. Loro liyane apik Eropah
properti - Café Royal ing London lan Lutetia ing Paris, uga ing
Mamilla ing Yerusalem ngrampungake anggota pendiri grup lan sing
melu GHA.

Chris Hartley, CEO GHA, nyathet: "Sanajan ana pengaruh pandemi, kita
wis ndeleng wutah sing signifikan kanggo GHA, amarga merek independen ndeleng regane
saka pendekatan kolaboratif kita. Saiki, kanthi kelas donya The Set Collection
properti mewah, platform GHA DISCOVERY entuk manfaat kanthi pirang-pirang cara.
Basis data sing saya tambah akeh 20 yuta lelungan saiki duwe akses menyang anyar
properti apik ing tujuan sing luar biasa populer. Hotel bakal panen
ganjaran kegiatan salib-merek saiki kita ndeleng nyemangati lelungan
pulih.”

Jean-Luc Naret, Direktur Eksekutif Koleksi Set, nambahake: "Kita duwe
wis kasebut kanthi teliti, mbangun momentum karo Bukak The Set Koleksi, lan
saiki langkah logis sabanjuré kanggo kita nambah solusi kasetyan kanggo kita
hotel sing bakal mbantu dheweke saingan lan bakal nggawe afiliasi karo The Set
Koleksi malah luwih atraktif kanggo kemewahan hotel sawijining. Set
DISCOVERY, kaya sing bakal dingerteni, minangka cara sing sampurna kanggo ngerteni kita
tamu kanggo kasetyan sing nggenepi wis mantep lan uga kaleksanan
platform, kang loro terjangkau kanggo kita ngleksanakake lan maringi hadiah kanggo
Tamu Set Collection.”

Integrasi Set Koleksi menyang GHA DISCOVERY bakal ngrampungake
reimagination anyar program kasetyan kang nyukupi kabutuhan modern
wong lelungan. GHA DISCOVERY dimodelake babagan telung konsep-sentris anggota:
mata uang ganjaran digital pisanan ing industri, DISCOVERY Dollars (D$);
Pangenalan, kanthi macem-macem cara kanggo entuk status elit lan keuntungan saka
tetep pisanan; lan Live Local, ngundang anggota menyang hotel malah tanpa a
tetep, liwat nawakake lan pengalaman saka akses blumbang kanggo dina spa kanggo dining
lan liyane. Program kasebut nyambungake 40 merek kanthi luwih saka 800 hotel sing nyebar
ing 100 negara (ing Juni 2022 nalika NH Hotel Group wis rampung
terpadu).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...