Komisi Eropa OKs Lufthansa-ITA Airways Merger

Komisi Eropa OKs Lufthansa-ITA Airways Merger
Komisi Eropa OKs Lufthansa-ITA Airways Merger

Lufthansa bakal ndarbeni 41% saham ing ITA Airways saka pemegang saham MEF kanthi nambah modal 325 yuta euro, ing tahap kapindho mundhak dadi 100% ing 2033, kanthi total investasi 829 yuta euro.

Eropa wis menehi lampu ijo kanggo sing diusulake Penggabungan antarane ITA Airways lan Lufthansa. Konfirmasi kasebut teka saka Menteri Ekonomi lan Keuangan Italia (MEF), Giancarlo Giorgetti, ing konferensi pers sing dianakake bebarengan karo Presiden ITA Airways, Antonino Turicchi, lan CEO Lufthansa, Carsten Spohr.

"Dina iki kita nutup sejarah, hubungan sing wis suwe," ujare Giorgetti.

"Iki minangka dalan sing angel lan angel, nanging sukses ing Italia, Jerman lan Eropa," ujare. "Manajemen perusahaan bakal gumantung marang para pemegang saham, kanthi kontrol manajemen kanggo tundhuk karo tujuan sing ora kalebu Negara Italia."

Luwih saka setahun sawise persetujuan awal antarane pelayanan lan Lufthansa kanggo Advertisement saka bagean minoritas saka ITA Airways kanggo grup Jerman, disetujoni panggabungan dening panguwasa nasional saka 27 negara anggota EU teka ing Juli 3, mung sedina saka deadline disetel kanggo 4 Juli.

"Logika menang liwat macem-macem alangan", ujare presiden ITA Airways, Turicchi, ing konferensi pers. "Aku nduweni kualifikasi operasi iki minangka operasi sing dipandu dening logika. Eropa dikuatake kanthi operasi iki.

Lufthansa bakal entuk 41% saham ITA Airways saka pemegang saham MEF liwat nambah ibukutha 325 yuta euro, ing phase kapindho munggah menyang 100% dening 2033, kanggo investasi total 829 yuta euro. Lufthansa de facto bakal dadi pimpinan ITA, sanajan duwe kurang saka setengah saka saham sanalika sawise mlebu.

Jerman bakal nyalonake CEO ITA (Joerg Eberhart) lan loro saka 5 direktur ing Papan Direksi sabanjuré.

Lufthansa bakal milih CEO ITA Airways ing mangsa ngarep, kaya sing dikandhakake Carsten Spohr sajrone telpon konferensi sawise persetujuan mlebu menyang ibukutha perusahaan Italia. Kajaba iku, Lufthansa uga bakal milih direktur kanggo dewan, sing dumadi saka limang anggota. Penutupan kanggo tuku 41% ITA Airways samesthine ing pungkasan taun, lan Spohr nyatakake kapercayan kanggo ngowahi ITA dadi maskapai sing duwe bathi ing taun 2025. Dheweke negesake manawa ITA wis rampung direstrukturisasi lan dikonfigurasi dadi biaya kompetitif. maskapai, tanpa hubungan utawa masalah related kanggo Alitalia lawas. Rencana Lufthansa kalebu ngembangake Roma Fiumicino minangka hub sing duwe bathi lan nggabungake Linate, kanthi fokus ing penerbangan jarak jauh menyang Amerika Utara lan Kidul, Afrika, lan sawetara pasar Asia.

Kajaba iku, pembayaran Lufthansa 325 yuta euro kanggo akuisisi 41% ITA Airways ora bakal diarahake menyang MEF, nanging dialokasiake kanggo revitalisasi perusahaan. "We are ora diwajibake kanggo ndarbeni kabeh perusahaan nganti kabeh gol wis ketemu," Spohr nandheske.

Komisi Eropa wis nglaporake yen Lufthansa lan MEF wis ngusulake solusi sawise 7 wulan negosiasi kanggo ngatasi masalah Antitrust EU. Solusi kasebut kalebu komitmen kanggo mbukak rute jarak cendhak menyang siji utawa loro maskapai saingan, supaya bisa ngoperasikake penerbangan langsung antarane Roma utawa Milan lan bandara tartamtu ing Eropa tengah. Kajaba iku, obat kasebut mbutuhake para ahli waris kanggo ngoperasikake rute kasebut sajrone wektu tartamtu. Salajengipun, Lufthansa lan MEF bakal mesthekake yen salah sawijining maskapai saingan bakal duwe akses menyang jaringan nasional ITA kanggo nyedhiyakake sambungan ora langsung antarane bandara Eropa tengah tartamtu lan kutha Italia tartamtu kajaba Roma lan Milan.

Perusahaan gabungan bakal melu perjanjian karo saingan kanggo nambah daya saing ing rute long-distance ing pitakonan, kayata liwat perjanjian interline utawa ijol-ijolan slot. Iki bakal nyebabake tambah frekuensi penerbangan nonstop lan/utawa sambungan sing luwih apik kanggo penerbangan kanthi persinggahan ing saben rute. Evaluasi Komisi njupuk menyang akun kasunyatan sing MEF bakal njaga saham mayoritas ing ITA sawise transaksi, kang bakal nyedhiyani ITA karo motivasi kanggo saingan marang partners Lufthansa ing Amerika Utara nganti ITA dadi bagéan saka joint venture.

Lufthansa lan MEF wis sarujuk kanggo mindhah take-off lan kebangkrutan slot ing bandara Linate kanggo ahli waris saka obat kanggo rute short-ngusungi. Jumlah slot kanggo divested luwih saka apa sing dibutuhake kanggo operasi rute cendhak, uga nomer slot sing bakal ditambahake menyang portofolio ITA liwat transaksi. Transfer iki bakal ngaktifake acquirer kanggo netepake ngarsane sustainable ing Bandara Linate lan duweni potensi nawakake sambungan rapi dhewe antarane Italia lan Eropah Tengah.

Miturut komitmen, Lufthansa lan MEF mung diijini nerusake transaksi kasebut sawise Komisi nyetujoni pengadopsi obat sing cocog kanggo saben komitmen jangka pendek, jarak jauh, lan Milan Linate. Komisi bakal ngevaluasi kesesuaian saka pengadopsi obat minangka bagean saka proses persetujuan panuku sing kapisah. Komitmen kasebut dianggep bisa ditampa dening Komisi. Kaputusan kasebut gumantung marang ketaatan kanthi lengkap. Amanat independen bakal ngawasi implementasine ing sangisore pengawasan Komisi.

Aliansi antarane ITA lan Lufthansa duweni potensi kanggo nyurung industri transportasi udara Italia menyang jaman anyar, supaya bisa bersaing kanthi efektif ing pasar global, ujare Sekretaris Jenderal Federasi Pengangkutan Italia (FIT-CISL) Salvatore Pellecchia, nambahake manawa dheweke manteb ing ati sing Rencana Industrial anyar bakal ndhukung investasi kanggo ndarbeni pesawat anyar, ngembangaken tawaran komersial, lan Akibate, nambah tingkat Employment dening hiring personel saiki PHK. Iki kalebu luwih saka 2,200 sumber daya kayata personel darat, staf, pangopènan, pilot, lan pramugari.

Pellecchia uga negesake perlune diskusi langsung karo Kementerian Infrastruktur lan Transportasi kanggo ngatasi aspek strategis sing ana gandhengane karo masa depan perusahaan, uga Lufthansa kanggo ngatasi masalah manajemen sing wis suwe ing perusahaan kasebut.

Sebutan kasebut digawe saka paket 'Fit for 55' (FF55) ​​lan Sustainable Aviation Fuels (SAF) ing proyek ReFuelEU Aviation. Inisiatif iki mrentahake campuran SAF dadi bahan bakar wiwit taun 2025 kanggo kabeh penerbangan sing mangkat saka bandara Uni Eropa. Persyaratan iki ditrapake kanggo maskapai sing ora duwe kewajiban sing padha, nyebabake biaya tambahan kira-kira 15 euro kanggo jinis lalu lintas sing padha.

"Penting kanggo para pembuat kabijakan kanggo njupuk tindakan sing perlu kanggo nyegah efek ala marang maskapai lan penumpang Eropa. Iki penting kanggo njaga kompetisi sing adil lan lapangan sing rata ing antarane operator. Tanpa intervensi penting lan langsung iki, ana risiko sing signifikan yen kabeh operasi Italia-Lufthansa bisa ngadhepi kegagalan. Amarga kompetisi ing industri penerbangan global, pranatan kasebut uga kudu ditindakake ing skala global, "ujare Sekretaris Jenderal FIT-CISL.

Upacara pambuka kanggo Airbus A330-900 ITA Airways pisanan uga dianakake ing Pusat Pengiriman Airbus ing Toulouse.

"Dina iki nandhani tonggak penting ing kemitraan strategis karo Airbus. Aku seneng bisa teka ing markas terhormat ing Toulouse kanggo pangiriman Airbus A330neo pisanan, sing nampilake desain kabin ITA Airways sing inovatif, "ujare Francesco Presicce, kepala pejabat teknologi ITA Airways.

"Kanthi milih Airbus minangka panyedhiya armada eksklusif, kita wis ngembangake kolaborasi unik sing nyakup macem-macem bidang pangembangan bisnis, kanthi tujuan kanggo entuk pengalaman perjalanan udara sing luwih modern, nyaman, lan ramah lingkungan liwat teknologi canggih," tambah Presicce.

Pesawat Airbus paling anyar ITA Airways darmabakti kanggo Gelindo Bordin, pelari maraton Italia sing misuwur lan juara Olimpiade, selaras karo tradhisi perusahaan ngurmati legenda olahraga Italia kanthi livery Blue Savoia sing khas.

Pungkasan, pitakonan sing terus-terusan babagan "nikah" maskapai babagan banding potensial menyang Pengadilan Kehakiman EU, sing dikuwatirake dening operator saingan tartamtu, kalebu Wizz Air, durung dihindari, karo Menteri Giorgetti nyatakake: "Yen ana sing nentang. posisi kanggo transaksi iki, iku paling apik kanggo wara-wara mau langsung lan tekan EU. Keputusan sing digawe nganti saiki dening EU nuduhake pangerten babagan nilai persetujuan kanggo pangguna maskapai.

About penulis

Mario Masciullo - Khusus kanggo eTN

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...