Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Rapat (MICE) News tanggung jawab Sustainable Swedia

UNWTO lan Konferensi Internasional Stockholm+50: Siji Planet Sehat kanggo Kabeh

ditulis dening Dmytro Makarov

UNWTO gabung karo wakil tingkat dhuwur saka Kementerian Lingkungan, Organisasi Internasional lan Badan PBB kanggo nggabungake komitmen lan posisi pariwisata minangka sektor sing nduwe pengaruh dhuwur kanggo nyepetake kelestarian.

Istimewa One Planet Forum dianakake dening Sekretariat One Planet (UNEP) ing asosiasi karo Konferensi Internasional Stockholm +50, kanggo nandhani 50 taun tumindak lingkungan global. Komitmen penting digawe kanggo ngowahi prilaku bisnis lan ningkatake ekonomi bunder lan investasi ing konsumsi lan produksi sing lestari sajrone diskusi paripurna babagan "Investasi ing manungsa lan alam".

Peran katalitik saka Deklarasi Glasgow babagan Aksi Iklim ing Pariwisata disorot - tekan 600 penandatangan ing 6 sasi - dening UNWTO Direktur Eksekutif, Ms. Zoritsa Urosevic. Visit Finland ngumumake tandha tangane ing Pranyatan Glasgow lan Mastercard nyatakake maneh dhukungan kanggo mbantu nggawe tujuan pariwisata luwih lestari lan inklusif kanthi ngembangake solusi digital anyar.

"Produk pariwisata Finlandia sensitif marang efek saka iklim pamanasan. Penting kanggo ngamanake kesempatan bisnis lan pakaryan ing industri kasebut. Pangembangan opsi lelungan rendah karbon, pengalaman lan tujuan kudu diamanake. Industri pariwisata Finlandia setya karo tujuan umum lan wis gabung. Dina iki, 60 organisasi lelungan saka Finlandia wis nandatangani Deklarasi Glasgow babagan Aksi Iklim ing Pariwisata. "ujare Kristiina Hietasaari, Direktur Senior, Visit Finland.

Ing taun 1972, ana 189 yuta kedatangan pariwisata internasional, lan iki mundhak meh sepuluh tikel nganti wiwitan pandemi. Saiki, kedatangan pariwisata internasional ana ing tingkat 1992– persis wektu nalika Konvensi Rio babagan Perubahan Iklim lan Perlindungan Keanekaragaman Hayati diadopsi, nuntun tumindak lingkungan sektor kita.
Kontribusi pariwisata kanggo pembangunan lestari wis diakoni ing Tujuan Pembangunan Berkelanjutan. Nalika sektor kasebut pulih saka pandemi, para pemangku kepentingan pariwisata saya tambah akeh kanggo tumindak lan inklusivitas lingkungan.

Nanging kepiye tren konsumen anyar bakal ngrangsang owah-owahan? Sajrone workshop ing "Green nudges kanggo nambah circularity saka plastik”, diatur bebarengan dening Program Wisata Lestari One Planet lan Program Gaya Hidup Lestari kanthi kolaborasi karo pemerintah Prancis lan UNEP, para pemangku kepentingan pariwisata njelajah aplikasi ilmu perilaku kanggo ngetrapake kabijakan lingkungan ing tingkat tujuan. Laporan"Pendekatan Siklus Urip - Pesen utama kanggo bisnis pariwisata kanggo ngatasi plastik siji-siji”, diprodhuksi ing framework saka Inisiatif Plastik Pariwisata Global, uga dirilis ing kabeh Basa PBB.

UNWTO Sekretaris Jenderal, Pak Zurab Pololikashvili bakal ngomongake paripurna Stockholm+50 ing dina Jumuah, sing bakal dibukak dening Sekretaris Jenderal PBB, Pak Antonio Guterres, tanggal 3 Juni.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...