Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Jerman News Blanja

Konsep Toko Pop-Up Anyar ing Bandara Frankfurt

Toko Pop Up
ditulis dening Juergen T Steinmetz

 Bandara Frankfurt: papan ing ngendi kabeh donya ketemu. Minangka internasional lan macem-macem minangka tamu kita, uga lanskap toko nang bandara. Lan terus-terusan reinventing dhewe. Kanthi slogan "Aja ing ndhuwur, nyewa toko pop-up", Fraport AG, perusahaan sing ngoperasikake Bandara Frankfurt, wis ngembangake konsep sewa toko anyar kanggo narik merek populer. Kauntungan kanggo merek lan operator yaiku nampa ruang ritel kanthi lengkap sajrone nem sasi kanggo nampilake produk menyang klompok pelanggan internasional sing beda-beda. 

Birgit Hotzel, Manajer Akun Utama kanggo Eceran ing Fraport AG nerangake: "Konsep toko pop-up anyar ngidini kita nawakake kontrak sewa jangka pendek sing fleksibel kanggo merek lan operator. Tanpa nggawe prasetya gedhe, merek sing kasengsem bisa nyoba Bandara Frankfurt minangka lokasi ritel kanggo pasar produk menyang penumpang lan pengunjung.

Gridstudio GmbH, perusahaan sistem interior Denmark, minangka mitra kerja sama ing proyek kasebut, mesthekake yen spasi kasebut nawakake fungsionalitas lan desain sing ora ana wektu. Sistem interior dibangun kanthi modular, saéngga ruang ritel bisa nyukupi kabutuhan penyewa pop-up kanthi fleksibel. Fraport wis ngurus ijin struktural lan proteksi geni, saengga papan eceran bisa disewakake kanthi cepet. 

Fraport uga ndhukung marketing merek sing nyewa toko pop-up kanthi paket media khusus. Iki kalebu kampanye pemasaran ing situs lan langkah-langkah pemasaran liwat saluran digital Fraport, kayata situs web bandara ing www.frankfurt-airport.com, akun Instagram #beforetomatojuice lan WeChat. Kanggo merek sing pengin ngiklanake awake dhewe lan toko pop-up kanthi bentuk media tambahan ing Bandara Frankfurt, agensi pemasaran Media Frankfurt GmbH nawakake paket media individu tambahan kanthi tarif khusus kanggo penyewa pop-up.  

Saiki ana rong wilayah pop-up ing bandara: siji ing Shopping Avenue, kang dumunung ing bagean pra-keamanan bandara mbukak kanggo masyarakat umum, lan liyane ing Concourse B (non-Schengen), airside sawise. keamanan lan kontrol paspor. Lokasi endi sing paling apik kanggo merek sing gumantung saka klompok pelanggan target. "Kita kerja bareng karo saben merek kanggo nemokake lokasi sing paling apik kanggo mlebu pasar," ujare Hotzel.   

Penyewa pertama sing mlebu toko pop-up ing sisih udhara sawise rampung ing awal 2022 yaiku Lakrids dening Bülow, produsen minuman keras lan coklat mewah. "Tujuan kita yaiku supaya wong ing saindenging jagad ngerti babagan produk kita lan nambah kesadaran merek. Lan ing endi sing luwih apik tinimbang ing gateway penerbangan internasional?, "ujare Torben Schmidt (Kepala Penjualan kanggo Jerman, Austria lan Swiss) ing Lakrids.

Informasi luwih lengkap lan rincian tambahan babagan konsep ritel anyar bisa ditemokake kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...