Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Pariwisata Eropa France Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Japan News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Konsumsi data seluler ngenali tren pariwisata utama 2022

Konsumsi data seluler nuduhake tren pariwisata utama 2022
Konsumsi data seluler nuduhake tren pariwisata utama 2022
ditulis dening Harry Johnson

Konsumsi internet seluler sakabèhé dening pangguna rencana data prabayar tikel kaping telu sajrone musim panas 2022 dibandhingake musim panas 2021.

Apa tujuan favorit para wisatawan ing taun iki? Saka ngendi para turis manca?

Riset babagan konsumsi data seluler sing mentas dirilis dening para wisatawan ngenali tren utama ing pasar wisata kanggo musim panas 2022 kanthi nyinaoni rencana data prabayar kanggo luwih saka 190 tujuan.

Konsumsi sakabèhé internet seluler dening pangguna rencana data prabayar tikel kaping telu sajrone panas saka 2022 dibandhingake karo musim panas 2021.

Tren iki nggambarake pangembangan pariwisata internasional sing kuat kanthi ngilangi larangan global amarga COVID-19, generalisasi bertahap saka eSIM (kertu SIM virtual) ing piranti seluler, lan panggunaan Internet seluler sing saya penting kanggo para wisatawan.

Volume data sing dikonsumsi ing Prancis wis tikel 5 dibandhingake karo 2021, sing nempatake ing podium paling ndhuwur, kanthi 17% saka total lalu lintas sing diasilake antarane Juli lan Agustus, saéngga ngonfirmasi papan Prancis ing pariwisata donya.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

29% turis manca ing Prancis musim panas iki yaiku wong Amerika utawa Kanada, ndhisiki Jepang (8%), Swiss (7%) lan Inggris (4%).

Tokoh kunci kanggo Prancis

Data Juli/Agustus 2022

Konsumsi data rencana eSIM sing dijupuk dening pelanggan rencana data prabayar Prancis:

● 63% data seluler digunakake ing wilayah nasional.

● 7% ing Amerika Serikat.

● 5% ing Japan.

● 5.1GB konsumsi data rata-rata saben pangguna Prancis (vs. 3.8GB konsumsi rata-rata saben pangguna ing skala internasional).

Konsumsi data dening turis manca ing Prancis - tujuan pariwisata nomer siji:

● 29% konsumsi data seluler prabayar ing Prancis digawe dening Amerika Utara (Amerika Serikat lan Kanada) lan 8% digawe dening Jepang.

Kanthi quadrupling jumlah data seluler sing dikonsumsi ing wilayah kasebut ing Juli lan Agustus 2022 dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, Swiss dipanggonke luwih dhuwur tinimbang ing 2021.

Swiss saiki makili 12% saka total lalu lintas lan manggoni posisi 2nd babagan konsumsi data, ing ngarepe Inggris (9%) lan Italia (9%). Loro tujuan kasebut kurang populer ing taun 2021 amarga watesan COVID-19.

Nalika Amerika Serikat terus dadi tujuan sing menarik (7%), Jepang bali ing Top 10 tujuan paling populer sanajan ana watesan.

Turis internasional sing wis ngunjungi Jepang yaiku Amerika (23% saka total konsumsi data seluler ing Jepang), banjur Inggris (9%), Prancis (6%), Kanada lan Singapura (4%).

Konsumen pertama data seluler (sing 76% digunakake ing luar negeri), Amerika utamane milih Eropa (49%) lan utamane Prancis (14%), Inggris (10%) lan Italia (9%). Kita uga mirsani yen turis Amerika meh tansah makili proporsi paling gedhe saka turis manca sing wis ngunjungi sawijining negara.

Kajaba iku, Jepang uga nggunakake rencana data seluler ing luar negeri. Iki minangka tandha bali para wisatawan Jepang menyang pariwisata donya sawise rong taun mudhun amarga watesan kesehatan.

Luwih tepate, 45% saka total konsumsi data seluler dening Jepang ditindakake ing Eropa: 12% ing Prancis, 9% ing Italia, 7% ing Inggris, 5% ing Swiss lan Jerman utamane.

Ing sisih liya, konsumsi data seluler Emiratis saya mudhun banget, uga wong Rusia (amarga sanksi sing ditindakake ing Rusia amarga invasi brutal ing Ukraina) dibandhingake karo musim panas pungkasan.

Tren lelungan global

Data Juli/Agustus 2022

● Amerika Serikat tetep dadi pasar utama kanggo industri lelungan: Wisatawan Amerika asring makili proporsi turis manca paling gedhe ing tujuan paling dhuwur (manfaat saka dolar sing kuwat nglawan euro).

● Prancis tetep dadi tujuan favorit kanggo turis: 17% lalu lintas data seluler, kabeh negara digabungake, digawe ing Prancis sajrone periode kasebut.

● Turis Jepang, Italia, Kanada lan Australia bali, lan jumlahe tambah akeh saben taun.

● Mundur bertahap menyang Asia wis diwiwiti. Kanthi Jepang ing garis ngarep: lalu lintas data seluler wis tambah kaping enem antarane 2021 lan 2022, sanajan ana watesan.

● Lelungan domestik tetep dominan ing pirang-pirang negara: Prancis, Amerika Serikat, Italia, lsp.

● Rata-rata konsumsi data seluler global saben pangguna mundhak 19% antarane musim panas 2021 lan musim panas 2022, nganti 3.8GB saben pangguna.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...