Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Education Industri Hospitality Malaysia Rapat (MICE) News Taiwan Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Kontes Pemasaran Tujuan Virtual: Siswa Universitas Menang Bebungah Khusus Anyar

Mahasiswa Universitas Menang

Lima tim universitas menang awis lan hadiah ing Kontes Pemasaran Tujuan 2021 sing dianakake dening Biro Perdagangan Luar Negeri Taiwan (BOFT) ing Kementerian Urusan Ekonomi (MOEA), lan Dewan Pengembangan Perdagangan Luar Negeri Taiwan (TAITRA). Ing kontes taun iki, 17 tim saka 5 negara mamerake tujuane kanggo pasar rapat, perjalanan insentif, konvensi lan pameran (MICE).

  1. TAITRA lan Biro Perdagangan Luar Negeri duwe sejarah sing dawa kanggo menehi inspirasi para pimpinan ing mangsa ngarep liwat sponsor kompetisi mahasiswa internasional.
  2. Biyen, tim sing disponsori lunga menyang Taiwan kanggo makili tujuane ing kontes taunan.
  3. Taun iki, TAITRA mindhah pameran kasebut kanthi online kanthi bantuan iStaging, platform online kanggo ruang pamer virtual, pameran dagang, pameran, lan tur.

Hadiah pisanan "Marketing and Proposal-Planning" menyang Universitas Sains lan Teknologi Nasional Taichung, Taiwan, kanthi Universitas Sunway Universitas Malaysia menang hadiah nomer loro lan Universitas Taylor menang hadiah katelu. Line-up Universitas Taylor, Universitas Hoa Sen, Vietnam lan Universitas Bahasa Wenzao Ursuline, Taiwan, dadi nomer siji, nomer loro lan katelu, ing kategori "Pameran Virtual lan Desain Booth" uga "Pandhuan Wisata Inggris. .”

Kabeh tim sinau carane nggunakake platform iStaging kanggo pameran virtual iki ing wektu cendhak karo bantuan saka tutorial video online lan workshop online nyata-wektu karo pakar iStaging, Stefan Oostendorp. Tim saka Universitas Assumption, Thailand, kesengsem karo platform VR iStaging, entuk persetujuan kanggo ngidini siswa nggunakake platform VR kanggo ngrancang ekspo dhewe ing jagad maya minangka bagean saka kursus kanggo kelas manajemen acara.

"Platform intuisi iStaging nguatake mahasiswa universitas kanggo ngowahi presentasi power point mahasiswa sing prasaja dadi pengalaman sinau pengalaman nyata. ing jagad maya, "ujare Dr. Scott Smith saka Departemen Perhotelan lan Manajemen Pariwisata AU. Dheweke nambahake: "Para siswa nindakake pakaryan sing apik banget nggawe pengalaman sing nyenengake ing kompetisi sing saiki bakal dakgabungake iStaging menyang rencana pelajaran kelasku ing semester iki. Gaya seret lan selehake program pangguna-pangguna iStaging ngidini para siswa nampilake rencana pemasaran, presentasi lan proyek kanthi cepet liwat ruang pamer virtual, pameran virtual, pameran dagang virtual lan tur virtual.

iStaging wis kerja sama rapet karo akeh merek internasional ing industri ritel fashion lan ritel konsumen kayata LVMH, Samsung lan Giant kanggo nyakup pengalaman virtual kanggo pengunjung. Saiki, iStaging nggarap Universitas bergengsi ing Asia. Iku panyedhiya anjog saka out-of-the-box augmented lan virtual kasunyatan solusi wis kantor pusat ing Taipei, Taiwan. Perusahaan iki uga duwe kantor satelit ing San Francisco, Shanghai lan Paris. iStaging tujuane kanggo mbantu wong ngluwihi ruang kanthi nggawe produk visualisasi immersive sing nguatake jagad kanggo sesambungan karo wong, papan, utawa obyek sing adoh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...