Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Korea Utara Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Korea Saiki Destinasi MICE Paling apik ing Donya

Korea, papan harmoni ing ngendi arsitektur modern lan hanok tradisional urip bebarengan ⓒ Hwang Seon-young, Organisasi Pariwisata Korea
Korea, papan harmoni ing ngendi arsitektur modern lan hanok tradisional urip bebarengan ⓒ Hwang Seon-young, Organisasi Pariwisata Korea
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sing ana ing pikiran nalika mikir babagan ngrancang konferensi, rapat, utawa konvensi? Apa bakal dadi Korea?

Korea ana kanthi harmonis karo jaman tradisional lan modern, terus berkembang kanthi cara kreatif lan dinamis.

  • Food
  • K-Pop
  • Dramas TV

iku sing dadi pikiran kanggo akeh penggemar Korea ing saindenging jagad.

Biro MICE Korea pengin perencana patemon ngluwihi mung mbayangno tujuan acara sing sampurna iki. Biro wis nggawe rencana rapat sampel 3 dina sing sampurna.

Miturut Union of Associations Internasional (UIA) analisis ing 2020, Korea rangking kaping papat ing jumlah konferensi internasional sing dianakake. Rangking 2 minangka tujuan rapat paling populer ing Asia.

Apa penak lan pesona sing ditawakake Korea minangka tujuan MICE sing narik pengunjung MICE saka sak ndonya?

Korea minangka papan sing harmoni ing ngendi arsitektur modern lan hanok tradisional urip bebarengan © Hwang Seon-young, Organisasi Pariwisata Korea.

Miwiti mbayangno Tur MICE virtual sampeyan menyang Korea:

Sadurunge ninggalake omah

Proses mlebu sing trep lan lancar menyang Korea diwiwiti sadurunge sampeyan ninggalake omah:

Mbayangno sampeyan lagi lelungan menyang Korea sesuk lan ngomong ing konferensi internasional. Sadurunge riko, sampeyan wis nampa itinerary kanggo wektu ing Korea. Sampeyan ngerti informasi transportasi sampeyan, carane tekan papan acara saka bandara, lan informasi penginapan sampeyan wis diwenehake dening Asosiasi PCO Korea.

Proses sing trep iki ngilangi beban sampeyan minangka peserta. Sampeyan bisa lelungan tanpa kuwatir babagan nggawe rincian perjalanan sampeyan.

Informasi karantina pribadi kayata status vaksinasi bisa dilebokake ing cov19ent.kdca.go.kr sadurunge mlebu ing Republik Korea. Iki bakal luwih nyepetake proses entri.

Dina pisanan sing sampurna ing Korea:

Wisata Daejon
Daejon Convention Center: Organisasi Pariwisata Daejon

Do Bisnis ing comfort

Ing dina pisanan sampeyan ing Korea, sampeyan teka ing Daejeon kanggo ngomong ing konferensi internasional. Daejeon dumunung watara jam saka ibukutha Seoul.

Minangka julukan "Science MICE City", kutha iki wis sukses dadi tuan rumah macem-macem acara internasional sing ana gandhengane karo ilmu pengetahuan. Iki kalebu Rapat Menteri OECD Daejeon 2015 lan Forum Ilmu & Teknologi Dunia.

Konferensi sampeyan dianakake ing Pusat Konvensi Daejeon, ing ngendi "Zona Bebas COVID-19" disiyapake kanggo nyegah panyebaran penyakit kasebut lan kanggo njamin keamanan para peserta. Kajaba iku, interior lan lingkungan sekitar wis digawe maneh ing metaverse kanggo pengunjung melu program pengalaman online nyata lan malah komunikasi ing wektu nyata.

Pusat Konvensi Daejeon, COEX ing Seoul, KINTEX ing Gyeonggi-do, Lan Kimdaejung Convention Center ing Gwangju duwe infrastruktur konvensi virtual sing canggih. Dheweke nampilake karakteristik kutha tuan rumah lokal kanggo ngidini hosting acara MICE virtual lan hibrida sing dinamis lan sukses.

Jumlah peserta sing bisa mlebu papan diwatesi sajrone wektu tartamtu. Informasi peserta dikelola nggunakake kode QR, selaras karo langkah-langkah pencegahan COVID-19 ing Korea.

Sawise menehi pidato konferensi, sampeyan bisa uga pengin bali menyang bisnis sampeyan hotel kanggo ngaso. Lelungan bisnis ing Korea bisa milih akomodasi sing paling cocog karo preferensi lan kabutuhan.

Sing golek transportasi sing trep kanggo lelungan kutha bisa nginep ing pusat kutha hotel sing sampurna sing nawakake aksesibilitas sing apik, dene sing pengin pengalaman penginapan sing unik bisa milih wisma hanok kanggo ngrasakake budaya omah tradisional Korea.

Desa Bukchon Hanok ing Seoul, Desa Jeonju Hanok, lan Desa Gongju Hanok minangka desa hanok paling dhuwur ing Korea.

Dina kapindho sing sampurna ing Korea:

Balwoo Gongyang lan Upacara Teh: Jean Hyeong-jun, Organisasi Pariwisata Korea

Program bangunan tim kanggo saben rasa

Ing dina kapindho, sampeyan melu program khusus kanggo mbangun tim sing disiapake dening tuan rumah.

Kaping pisanan yaiku program aktif nyedhiyakake rasa seni bela diri Korea Taekwondo, bebarengan karo panahan. Loro-lorone olahraga populer sing Korea wis menang medali emas Olimpiade kanggo taun. Iki sampurna kanggo sapa wae sing seneng olahraga sing nggoleki program sing cendhak, siji nganti rong jam. Program kasebut bisa dialami ing tengah kutha lan ing njero ruangan, saengga bisa diakses kanthi gampang.

Sabanjure yaiku nginep ing candhi, ing ngendi sampeyan bisa pulih ing tengah-tengah jadwal sing sibuk. Sampeyan bisa nemu budaya Buddha Korea - andalan wiwit jaman kuna.

Balwoo Gongyang lan Upacara Teh: Jean Hyeong-jun, Organisasi Pariwisata Korea

Program sing luwih dawa rong dina, dene program sing cendhak yaiku rong nganti telung jam. Iki minangka program mbangun tim sing populer kanggo pengunjung internasional, amarga sampeyan bisa ngalami budaya candhi kalebu balwoo gongyang.

Balwoo nuduhake mangkok beras para biksu Buddha, lan gongyang, sing tegese mangan, nuduhake upacara ing ngendi Buddha dihormati lan dianakake sesaji. Mangkono, balwoo gongyang ngucapake rasa syukur kanggo dhaharan lan minangka sopan santun sing kudu ditindakake nalika para biksu Buddha mangan ing candhi.

Ngalami layanan Buddha lan upacara teh, saliyane golek katentreman batin lumantar semedi. Layanan Buddha nuduhake ndedonga marang Buddha ing candhi kanthi pikiran sing hormat.

Dina kapindho sampeyan menyang Korea rampung sawise dina sing nyenengake diisi karo macem-macem program mbangun tim.

Dina Katelu sing Sampurna ing Korea:

DMZ
DMZ Park Seong-Woo Organisasi Pariwisata Korea

Korea: Ngalami sejarah, alam, lan ICT - bebarengan

Sampeyan bebas njelajah Korea dhewe, nanging ana sawetara ide. Dolan maring kabeh panggonan sing pengin dibukak.

Sing kudu dikunjungi kanggo akeh pengunjung yaiku Zona Demiliterisasi Korea (DMZ). DMZ minangka pangeling banget yen Korea tetep dadi siji-sijine negara sing dibagi ing donya. Iki ndadekake Korea dadi tujuan paling dhuwur ing kategori "pariwisata peteng".

Sampeyan bisa nliti tilas sing isih uga kasunyatan saka Perang Korea. Deleng Korea Lor saka Observatorium Unifikasi. DMZ uga misuwur kanthi lingkungan alam sing "ora kena" nyedhiyakake jalur mlaku kanthi tema "DMZ Peace Road." Iku ngijini sampeyan kanggo lumaku ing pesisir ayu lan wetlands.

Perhentian sabanjure sampeyan bisa uga "Age of Light (Gwanghwa Sidae)," minangka program pengalaman konten asli. Ing kene ana "Wit Gwanghwa (Gwanghwa Su)," patung pilar wit kanthi data gedhe sing dideleng liwat Augmented Reality (AR), lan "Gwanghwa Tramcar (Gwanghwa Jeonchai)," pengalaman transportasi 4D.

Al Minho: Kamentrian Kebudayaan, Olahraga lan Pariwisata Republik Korea

Lintang K-pop nyedhiyakake informasi ing Pusat Informasi AI sing didhukung dening teknologi pembelajaran mesin.

Muter game AR "Gwanghwamun Dam" kanggo ngalami petualangan liwat wilayah Gwanghwamun lan ngrampungake misi.

Sampeyan bakal kaget karo infrastruktur Teknologi Informasi lan Komunikasi (ICT) Korea sing majeng nalika sampeyan seneng karo konten sejarah sing diwenehake liwat AR. Augmented reality (AR) minangka teknologi sing ngidini sampeyan nambah konten digital (gambar, swara, teks) ing lingkungan nyata.

Perjalanan 3 dina sing sampurna ing Korea saiki wis rampung.

Saka acara banget lan program tim-bangunan kanggo wisata pribadi.

Tur MICE Korea virtual wis rampung.

AR Gwanghwa Tree - Kamentrian Budaya, Olahraga lan Pariwisata Republik Korea

Korea sukses dadi tuan rumah acara internasional ing tengah pandemik COVID-19, kanthi cepet nggawe transisi menyang acara hibrida sing nggabungake unsur online.

Penyelenggara Konferensi Profesional Lokal (PCO) kanthi keahlian ing program rapat, insentif, konferensi, lan pameran (MICE) dadi peran utama kanggo nindakake tugas kasebut.

Kanthi akeh pengalaman nganakake acara internasional skala gedhe, PCO Korea nyedhiyakake solusi sing selaras karo tren MICE sing terus-terusan.

The Biro MICE Korea menehi pitulungan ing pilihan saka PCO lan panggonan, uga jadwal program kanggo hosting acara MICE nyaman lan unik.

KMB uga bisa ngatur tur inspeksi situs kanggo para pembuat keputusan utama lan ndhukung macem-macem kegiatan marketing.

Dhukungan finansial bisa uga kasedhiya gumantung saka ukuran lan ruang lingkup acara, kalebu penginapan lan cinderamata.

Donya mboko sithik nyuda peraturan pandemi siji-siji supaya kita bisa ketemu maneh kanthi pribadi. Ing sawetoro wektu, ngunjungi Korea sakbenere kanggo nyekel kesempatan sing ora kejawab lan rencana ahead kanggo lelungan menyang Korea ing mangsa ngarep.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...