Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Jerman Warta Pamrentah Rapat (MICE) News Press Release Pariwisata

Komunitas, Perubahan Iklim & Kreativitas: Dina Kapindho ing IMEX ing Frankfurt

Gambar: Scooter Taylor, pendiri West Peek
ditulis dening Dmytro Makarov

Bisnis lan inovasi terus nguwasani IMEX ing Frankfurt nalika dina kapindho. Kanggo akeh panuku sing teka saka sak ndonya, pameran kasebut minangka kesempatan kanggo nemokake kepiye tujuan lan papan wis berkembang.

Tess Di Iorio, panuku sing dadi tuan rumah saka Imagine Experience ing AS, nerangake: "Aku kasengsem ing lokasi unik kanggo acara insentif lan seneng banget ndeleng pirang-pirang papan sing wis mekar. Aku wis ketemu karo Dubai lan Irlandia ing antarane liyane, lan krungu critane tegese saiki aku duwe konten nyata kanggo melu klienku. Ing rapatku karo Irlandia, contone, kita ngrembug babagan kemungkinan insentif ing Piala Ryder bali ing taun 2027.

Pipa acara sing kuat terus ing lantai pertunjukan amarga Daniel Reid, Asisten Wakil Presiden, Penjualan Global (Eropa) ing Shangri-La Group, nerangake: "Saiki, kita wis duwe enem pitakon bisnis sing kuat kanggo macem-macem klompok gedhe, kalebu a Acara 200 wong kanggo Google ing Tokyo ing Nopember, acara Herbalife kanggo 250 wong ing taun 2023, lan acara liyane sing mbutuhake 300 kamar sajrone sepuluh dina ing April 2023. Kita wis ketemu karo akeh pembeli serius lan kualitas dhuwur.

Inovasi liwat kolaborasi

Panjaluk industri kanggo nggawe inovasi kanggo nyukupi kabutuhan iklim bisnis sing wis diganti ditindakake liwat sawetara sesi pendidikan 150+. Inovasi bisa difasilitasi liwat kolaborasi kaya Matthias Schultze, Direktur Ngatur Biro Konvensi Jerman GCB, nerangake ing sesi Inovasi acara bisnis liwat inovasi lan kolaborasi terbuka. 

Sesi dening Scooter Taylor, pendiri West Peek, nyilem menyang jagad metaverse, njelajah kekuwatane minangka platform kanggo nyopir komunitas. "Kita kabeh pengin dadi kagungane - nanging kepiye carane sampeyan melu wong ing acara yen ora bisa ana ing kono? Iki ngendi metaverse mlebu, "ujare. Scooter banjur nuntun para penonton liwat gala universitas sing dianakake ing metaverse. Dheweke nandheske pentinge nawakake pengalaman inklusif sing kreatif lan seger: "Pasang spin anyar babagan format sejarah", dheweke menehi saran.

Sambungan komunitas sing migunani

Komunitas dadi agenda utama kanggo tujuan amarga Jane Cunningham, Direktur Keterlibatan Eropa ing Destinations International, nerangake ing peluncuran Program Pathfinders Destinations International (DI): "Tujuan ing saindenging Eropa takon pitakon sing padha lan utamane yaiku, kepiye carane kita melu luwih migunani karo komunitas kita? Dheweke uga takon apa model bisnise kudu adaptasi supaya tetep relevan. Jane ngedika liwat learnings saka anyar 'Ngrungokake Tour' Eropah - papat masalah dominasi: tenaga kerja; impact tujuan; keselarasan masyarakat lan owah-owahan iklim.

Dawn Lauder, Kepala Konferensi Internasional ing Kampus Acara Skotlandia (SEC), nuduhake saran babagan cara para perencana acara bisa ngatasi owah-owahan iklim adhedhasar pengalaman dheweke dadi tuan rumah COP26. Ing Apa warisan kanggo industri acara saka COP26? Dawn negesake pentinge mbangun kelestarian menyang desain acara wiwit wiwitan lan melu organisasi sing padha: "Temokake perusahaan sing nuduhake nilai sing padha lan kerja bareng. Sampeyan ora kudu reinvent setir saben wektu. Kita kabeh melu perjalanan iki lan kolaborasi minangka kunci sukses. Salah sawijining sebab aku ana ing IMEX yaiku kanggo nyambungake karo wong sing duwe gelombang sing padha.

Ora ana swara sing luwih apik tinimbang ngguyu ing lantai pertunjukan!

Gambar: Ora ana swara sing luwih apik tinimbang ngguyu ing lantai pertunjukan! Ngundhuh gambar kene.

IMEX ing Frankfurt ditindakake 31 Mei - 2 Juni 2022 - komunitas acara bisnis bisa ndhaftar ing kene. Registrasi gratis. 

# IMEX22

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...