Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Kulawarga wong Las Vegas nolak perawatan kanker sing dianugerahi $ 200M

ditulis dening editor

Juri menehi ganti rugi $ 40 yuta lan ganti rugi $ 160 yuta kanggo kulawarga wong Las Vegas sing tilar donya sawise ditolak salah sawijining jinis perawatan kanker. Sierra Health and Life, a UnitedHealthCare Company, nolak pratelan Bill Eskew kanggo terapi sinar proton (PBT). Sandy Eskew, randha lan atas jenenge estate Bill Eskew, nggawa tuntutan hukum marang Sierra Health and Life. Sawise nyoba 13 dina, juri nemokake Sierra Health and Life wis nglanggar kewajiban kanthi iman sing apik lan kesepakatan sing adil sing uga dikenal minangka "iman sing ala asuransi."

Sawise diagnosis kanker paru-paru ing taun 2015, Bill Eskew tindak menyang Pusat Kanker MD Anderson sing misuwur ing Houston. Dokter ing MD Anderson nyaranake PBT amarga dheweke yakin PBT bakal nyuda risiko efek samping sing serius saka radiasi. Ing surat sing nolak perawatan kasebut, Sierra Health and Life nyatakake, "Jinis terapi iki dianggep durung kabukten lan ora perlu sacara medis kanggo ngobati kanker paru-paru." PBT minangka perawatan kanker sing ditampa sacara umum

Pangobatan sing disetujoni Sierra Health and Life, sing diarani Intensity-Modulated Radiation Therapy (IMRT), nyebabake ciloko serius ing esophagitis Pak Eskew, efek samping sing pengin dihindari dening dokter kanthi nggunakake PBT. Sajrone taun sing isih urip, Bill Eskew nandhang lara lan tekanan emosional sing ora perlu. Bill Eskew tilar donya ing Maret 2017.

"Iki minangka kasus babagan perusahaan asuransi sing beroperasi kaya-kaya ngluwihi hukum. Sierra mbantah pratelan Bill tanpa nimbang kabijakan asuransi sing didol lan tanpa diselidiki kanthi iman sing apik, "ujare Matthew L. Sharp saka Reno, Nev., salah sawijining pengacara kulawarga Eskew. "We pracaya juri, liwat putusan sawijining, ketemu sing sistem rigged Sierra kang nangani claims iku salah lan kudu diganti,"Said Eskew pengacara kulawarga Douglas A. Terry saka Doug Terry Hukum ing Edmond, Okla.

Kasus kasebut yaiku Sandra L. Eskew, minangka Administrator Khusus Estate of William George Eskew vs Sierra Health and Life Insurance Company, Inc., anak perusahaan saka UnitedHealthCare, No. A-19–788630-C, ing Distrik Yudisial Kawolu Pengadilan Negara Nevada ing lan kanggo County Clark.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...