Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Ngumpul ing Meja Nedha bengi ana kene kanggo nginep

ditulis dening editor

Praktek lungguh ing meja dhahar mujudake tradhisi kang wis owah saka jamane. Nalika jadwal Amerika dadi luwih rame lan teknologi dadi luwih gampang diakses, jagad iki katon dadi papan sing angel kanggo kulawargane lungguh kanggo nedha bengi, medhot lan nyuwil roti - yaiku, nganti 2020.

Miturut panaliten anyar saka ButcherBox, merek daging langsung-kanggo-konsumen, meh setengah saka Amerika (44 persen) nglaporake yen dheweke wis mulai njagong nedha bengi luwih asring amarga pandemi lan siji saka patang wong Amerika (40 persen). ) lungguh kanggo nedha bengi kanthi jumlah sing padha sadurunge pandemi.

Luwih saka setengah saka Amerika (56 persen) laporan lungguh mudhun kanggo nedha bengi paling bengi nalika seprapat saka responden (26 persen) laporan lungguh mudhun kanggo nedha bengi saben wengi. Iki nuduhake pandhemen ora mung nulungi wong mangan ing omah, nanging uga nggawe wektu kanggo ngumpul ing meja nedha bengi. Nalika kurang saka setengah saka Amerika (44 persen) ora lungguh terus-terusan kanggo nedha bengi, telung perempat (76 persen) saka responden pengin padha bisa nindakake supaya luwih kerep. Jadwal kerja sing sibuk lan tekan omah telat saka kerja katon minangka penghalang dalan paling gedhe kanggo sapratelune wong Amerika iki (37 persen).

"Kumpul karo wong sing sampeyan tresnani kanggo ngrameke mburi dina karo pangan gedhe lan obrolan iku pengalaman luar biasa kuat,"Sa Mike Salguero, pangadeg lan CEO saka ButcherBox. "Puluhan taun riset wis nuduhake yen nggawe komitmen sing disengaja lan duwe tujuan kanggo ngumpulake meja nedha bengi duwe manfaat kesehatan fisik lan mental sing signifikan, bebarengan karo manfaat kesehatan saka mangan panganan sing dimasak ing omah. Mesthekake yen ndeleng prilaku positif iki tetep tetep kanggo akeh wong Amerika nalika kita metu saka wektu sing angel banget.

Setengah milenial lan generasi-Z (50 persen) nemokake pandemik wis ngganti pandangan babagan masak lan lungguh kanggo nedha bengi kanthi cara sing positif. Contone, seprapat saka responden kasebut (25 persen) nggawe resolusi supaya luwih kerep mangan ing meja nedha bengi. Kapisah, setengah saka rong generasi iki (49 persen) masak luwih akeh ing omah amarga pandemi. Kurang saka seprapat (16 persen) ngrancang bali menyang pakulinan pra-pandemi amarga ana hubungane karo masak saiki amarga larangan COVID wis longgar.

Nalika laporan nemokake setengah saka Amerika (47 persen) lungguh mudhun kanggo nedha bengi ing pawon tradisional utawa meja dining formal, millennials lan gen zers mengkono luwih kerep. Luwih saka setengah generasi mudha (52 persen) milih mangan nedha bengi ing pawon tradisional utawa meja panedhaan lan mung siji katelu saka wong Amerika (35 persen) sing umure luwih saka 45 sing milih pilihan kursi sing luwih tradisional.

Kajaba iku, millennials lan gen zers ngarahake kanggo nambah konektivitas lan komunikasi nalika nedha bengi. Nalika katelu saka Amerika (34 persen) liwat umur 54 laporan nonton TV saben wengi sak nedha bengi, kurang saka seprapat saka millennials lan gen zers (22 persen) laporan nonton TV saben wengi sak nedha bengi.

"Ora mung generasi enom sing ngisinake gagasan nedha bengi kulawarga, preduli saka carane nemtokake kulawarga, nanging kanthi jelas entuk kapercayan kanggo nyiyapake panganan kasebut dhewe," ujare Salguero. "Sanajan watesan COVID mundhak, jelas kabiasaan sing ditindakake dening generasi iki sajrone rong taun kepungkur, ditambah karo kawruh lan kapercayan ing pawon, duwe pengaruh positif babagan cara ndeleng kumpul kanggo nedha bengi, utawa panganan apa wae. ”

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...