Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Lockdown dadakan njebak 80,000 turis ing 'Hawaii' China

Lockdown dadakan njebak 80,000 turis ing 'Hawaii' China
Lockdown dadakan njebak 80,000 turis ing 'Hawaii' China
ditulis dening Harry Johnson

Kunci Sanya wis dipicu dening wabah COVID-19 lan diumumake sedina sawise 263 kasus koronavirus anyar dikonfirmasi.

Panguwasa Beijing, dina Sabtu, tiba-tiba mandheg kabeh penerbangan lan sepur saka Sanya, sawijining kutha ing sisih kidul China. Hainan Pulo, kanthi efektif nyetak luwih saka 80,000 turis ing wilayah resor populer, sing dikenal minangka 'China's Hawaii'.

Kunci total sing ora dikarepke wis dipicu dening wabah COVID-19 lan diumumake sedina sawise 263 kasus koronavirus anyar dikonfirmasi.

Kunci kunci ing Sanya, sing dadi tujuan surfing sing populer, ditindakake nalika musim turis ing China.

Miturut laporan media, kabeh layanan penting Sanya kayata supermarket lan apotek tetep mbukak, nanging papan hiburan wis ditutup wiwit minggu kepungkur.

Pejabat pamrentah China ujar manawa bakal njaluk hotel lokal menehi diskon 50% kanggo turis sing kepepet nganti watesan koronavirus sing mbukak dicabut.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kabeh pengunjung saiki uga kudu ngirim limang tes PCR negatif sajrone pitung dina sadurunge diidini ninggalake wilayah kasebut.

Sanya dudu siji-sijine kutha China sing dikunci akhir-akhir iki. Luwih saka 1,000,000 wong ing pinggiran kutha Wuhan, kutha ing China tengah ing ngendi koronavirus pisanan dicathet, wis kena larangan anyar ing wulan kepungkur sawise patang kasus COVID-19 asimtomatik dikonfirmasi.

China minangka siji-sijine ekonomi global utama sing isih ngetutake kabijakan 'Zero-Covid'.

China wis nyathet kurang saka 15,000 tiwas wiwit pandemik COVID-19 global diwiwiti, miturut Universitas Johns Hopkins.

Nanging ana keprihatinan utama babagan pengaruh larangan pemerintah sing abot, kalebu tes massal lan kunci lokal, ing ekonomi negara.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...