Warta cepet Turks lan Caicos

Turks lan Caicos: Kursi Anyar ing Papan Wisata

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Pamrentah Turks lan Caicos wis ngumumake pengangkatan Caesar Campbell minangka Ketua Dewan Wisata Turks lan Caicos. 
 
Lulusan saka Universitas Stony Brook lan Universitas New York kanthi gelar MSc ing Ekonomi lan Keuangan Umum, Campbell ndadekke akeh keahlian ing industri perhotelan, wis nyekel posisi eksekutif senior ing sektor publik lan swasta ing Amerika Utara lan Karibia. Pengalamane kalebu tugas karo Dewan Pariwisata Jamaika, rantai resort sing kalebu kabeh, SuperClubs, Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), lan dheweke miwiti CHC Travel Marketing, USA
 
Nalika nggawe woro-woro kasebut, Menteri Pariwisata, Ibu Josephine Connolly, ujar, "Caesar Campbell nduweni kualifikasi khusus kanggo Ketua Dewan Pariwisata kita. Dheweke wis kerja kanthi sukses ing saben sektor industri pariwisata kanthi kapasitas Direktur Pariwisata kanggo Papan Wisata Turks lan Caicos, Direktur Eksekutif ing Turks lan Caicos Hotel & Asosiasi Pariwisata, Presiden Kab Komite Operator Bandara lan duwe Olympia DMC, sing ngatur hotel lan perusahaan sing gegandhengan karo perhotelan. He minangka panampa sawetara penghargaan, kalebu TCHTA Eksekutif Hotel Cilik Taun dening Asosiasi Hotel lan Pariwisata Karibia, ing Tujuan Manajemen Utama Turks lan Caicos kaping pindho, lan ing Perusahaan Tujuan Utama Karibia, Penghargaan Perjalanan Dunia. Caesar banget dihormati ing lapangan. Janjian kasebut minangka tandha babak anyar ing industri pariwisata negara kita, "ujare dheweke. 
 
Ing statement singkat, Campbell matur matur nuwun kanggo kapercayan pamaréntah saka Turks lan Caicos wis diselehake ing wong karo janjian iki minangka Ketua Dewan Pariwisata pulo. Nanging, dheweke uga ujar, "Pandemik Covid-19 ngetrapake industri pariwisata ing saindenging jagad, lan rong taun kepungkur dadi tantangan. Perjalanan pasca Covid-19 mesthi bakal beda, lan kompetisi bakal sengit. Akibate, ing Dewan Pariwisata, kita butuh inovasi lan kolaborasi kanggo mesthekake yen bisnis kita berkembang, lan aku bungah bisa melu kabeh pemangku kepentingan supaya kita bisa dadi tujuan sing luwih lestari lan lestari. 
 
Saka warisan Jamaika, Campbell wis manggon ing Turks lan Caicos sajrone 25 taun kepungkur lan ngatur lan ngoperasikake. Hotel La Vista Azul lan Ombak, hotel anyar ing Grace Bay. Dheweke bapak saka putri lan putra.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...