Ketua Wanita Pertama ing Dewan Pariwisata Uganda

Ketua Wanita Pertama ing Dewan Pariwisata Uganda
Ketua Wanita Pertama ing Dewan Pariwisata Uganda
Avatar Tony Ofungi - eTN Uganda
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Peresmian Dewan Direksi anyar kanggo Dewan Pariwisata Uganda nandhani momen penting ing sektor pariwisata Uganda.

Miturut statement pers dening Papan Pariwisata Uganda (UTB) Kepala Humas, Gessa Simplicious, upacara peresmian Dewan Direksi UTB anyar dening Menteri Uganda Pariwisata Margasatwa lan Purbakala(MTWA) Hon. Tom Butime, dianakaké ing Hotel Mestil ing Kampala.

Peresmian Dewan Direksi anyar kanggo Dewan Pariwisata Uganda (UTB) nandhani momen penting ing sektor pariwisata Uganda, disorot dening janjian Pearl Hoareau Kakooza minangka ketua wanita pisanan ing sejarah UTB. Tonggak sejarah iki nggambarake langkah positif menyang keragaman jender lan inklusivitas ing peran kepemimpinan ing Uganda.

Iki meh terusan saka janjian Lilly Ajarova minangka CEO wanita pisanan saka Dewan Pariwisata Uganda sing padha ing taun 2019, nalika ngalahake kanca lanang ing posisi kasebut.

Dewan sing mentas diangkat, dipimpin dening Pearl Hoareau Kakooza, kalebu individu kanthi latar mburi lan keahlian sing beda-beda, kalebu wakil saka macem-macem sektor, kayata penerbangan sipil, keuangan, satwa, seni lan kerajinan, operator tur, lan perhotelan. Keragaman iki njamin macem-macem perspektif lan katrampilan sing dibutuhake kanggo ngembangake sektor pariwisata Uganda.

Sajrone upacara pelantikan, Hon. Tom Butime, Menteri Pariwisata Margasatwa lan Purbakala, muji Papan sing metu kanggo kontribusi kanggo nambah daya tarik pariwisata global Uganda lan ngreksa warisan alam lan budaya. Dheweke nyatakake kapercayan marang kemampuan Dewan sing bakal teka kanggo mbangun prestasi kasebut lan luwih maju ing sektor pariwisata negara.

Ketua metu, Hon. Daudi Migereko, negesake pentinge fokus ing pariwisata domestik lan ngembangake kolaborasi kanggo nyurung pertumbuhan sektoral. Dheweke nyengkuyung Dewan anyar kanggo nerusake upaya kasebut lan nggunakake kesempatan kanggo promosi Uganda minangka tujuan wisata sing paling dhuwur.

Ing pangandikane, Ms. Hoareau Kakooza matur nuwun kanggo kesempatan kanggo ngawula minangka Ketua lan janji kanggo nerusake karya para leluhur ing marketing Uganda lan narik kawigaten luwih akeh pengunjung kanggo negara.

CEO UTB negesake maneh komitmen organisasi kasebut kanggo kolaborasi rapet karo para pemangku kepentingan kanggo nyurung inovasi, ningkatake praktik pariwisata sing lestari, lan mbukak kunci potensial sektor pariwisata Uganda.

Sakabèhé, upacara kasebut negesake pentinge kesinambungan, kolaborasi, lan kemajuan kanggo ngunggahake profil pariwisata Uganda lan nggawe keuntungan sosial-ekonomi sing langgeng kanggo masarakat. Dewan Direksi anyar wis siap kanggo muter peran penting kanggo nggayuh tujuan kasebut liwat kepemimpinan lan upaya kolektif.

Anggota Dewan Pariwisata Uganda:

  • Pearl Hoareau Kakooza - saka(Asosiasi Agen Perjalanan Uganda)TUGATA-Ketua
  • Olive Birungi - Otoritas Penerbangan Sipil
  • Sandra Ssali Kebirungi- Kementerian Keuangan
  • Vincent Operemo -National Planning Authority NPA
  • Stephen Masaba -Uganda Wildlife Authority UWA
  • Vivian Lyazi - Kementerian Pariwisata Margasatwa lan AntikMTWA
  • Magret Ojara -Asosiasi Seni lan Kerajinan Nasional NACCAU
  • Tony Mulinde - Asosiasi Operator Tur Uganda AUTO
  • Rashid Kiyimba -Uganda Hotel Owners Association-UHOA
  • Mr.Kawamala Ronald – Pariwisata Umum
  • Lilly Ajarova – CEO UTB

About penulis

Avatar Tony Ofungi - eTN Uganda

Tony Ofungi - eTN Uganda

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...