Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Bahamas Plancongan Bisnis Caribbean negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Maneka Warta

Kursus Bahari Pariwisata Bahamas Anyar

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata & Penerbangan Bahama

Ing tema "Nggawe Kursus Anyar kanggo Pengembangan Pariwisata Global mbesuk - Maju, Maju, Terus, Bareng," eksekutif utama Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama ketemu karo tim penjualan lan pemasaran global organisasi kanggo ngrembug babagan masa depan pariwisata industri ing Bahama lan peran integral sing dimainake tim kasebut.

  1. Acara virtual nglumpukake para profesional turisme ing saindenging Kantor Pariwisata Bahama lan anggota penjualan sing mlebu.
  2. Sing melu yaiku anggota Menteri Pariwisata & Penerbangan ing Nassau, uga tim penjualan lan pemasaran global sing makili pasar ing New York, Atlanta, Florida, Houston, Toronto, Eropa, lan Amerika Latin.
  3. Rapat iki "bakal direkam minangka salah sawijining pertemuan paling penting saka tenaga penjualan."

Menteri Pariwisata & Penerbangan, Hon. Dionisio D'Aguilar; Sekretaris Parlementer, Pak Travis Robinson; Sekretaris Tetep, Pak Reginald Saunders; Direktur Jenderal Pariwisata, Ibu Joy Jibrilu lan Wakil Direktur Jenderal, Pak Ellison "Tommy" Thompson, gabung karo Direktur Eksekutif Penjualan Global, Ibu Bridgette King, kanggo acara virtual telung dina sing nglumpukake pariwisata sing apik profesional saka saindenging Kantor Pariwisata Bahama lan anggota tim sales sing mlebu. Acara kasebut dianakake tanggal 30 Juni - 2 Juli 2021.

Menteri Pariwisata & Penerbangan, Hon. Dionisio D'Aguilar, ujar manawa rapat iki "bakal direkam minangka salah sawijining pertemuan paling penting saka tenaga penjualan ing sejarah 50 taun plus organisasi kita."

Sing melu yaiku anggota Menteri Pariwisata & Penerbangan sing dununge ing Nassau, uga tim penjualan lan pemasaran global sing makili pasar utama ing New York, Atlanta, Florida, Houston, Toronto, Eropa lan Amerika Latin.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...