Airlines Airport aviation Belgium Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Car Rental Kuliner budaya Ceko Tujuan Hiburan fashion France gourmet Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Italia Luxury music Walanda News wong Poland Portugal Resorts tanggung jawab Pernikahan Romantis Blanja Spanyol Thailand Pariwisata News Wire Plancongan USA

Kutha paling apik ing donya kanggo pesta sarjana lan sarjana

Kutha paling apik ing donya kanggo pesta sarjana lan sarjana
Kutha paling apik ing donya kanggo pesta sarjana lan sarjana
ditulis dening Harry Johnson

Miturut ahli manten, 97 persen pesta bujangan lan bujangan saiki dadi acara sewengi

Nyiyapake kanggo omah-omah iku wektu sing nyenengake kanggo sapa wae, kanthi akeh sing diarep-arep lan nyenengake ing perencanaan.

Ana siji aspek perencanaan sing katon luwih nyenengake tinimbang liyane.

Pesta bujangan lan bujangan menehi kesempatan kanggo manten lan manten kanggo santai lan nikmati wektu pesta urip tunggal pungkasan karo kanca-kanca sadurunge ngucap 'Aku'.

Nalika ngatur manten dhewe iku prasetya monumental, planning sarjana lan bachelorette shindy bisa meh minangka epik, karo iku kaya fun, pangan, ombenan, lan dhaftar tamu kanggo rencana lan koordinasi.

Lan, mesthi, pitakonan utama mesthi ana ing endi pesta sarjana utawa bachelorette?

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Miturut pakar wedding, 97% saka bachelorette party lan bachelorette saiki dadi acara sewengi, supaya apa ora nyekel pesawat lan tuan rumah bash urip siji pungkasan ing kutha beda, utawa luwih apik - negara beda?

Kanthi akeh kutha ing saindenging jagad sing nawakake macem-macem, para ahli industri nindakake riset babagan tujuan sing paling apik kanggo pesta pra-wedding.

Analis mbandhingake jumlah hiburan malam, kasino lan tarif Airbnb kanggo pesta sarjana lan jumlah hiburan malam lan spa kanggo shindigs bachelorette lan peringkat sawetara tujuan global sing populer miturut kesesuaian kanggo pesta seumur hidup!

Top 10 tujuan pesta sarjana

  1. Praha, Republik Ceko, Skor Partai Sarjana - 8.75
  2. Milan, Italia, Skor Partai Sarjana - 7.96
  3. Paris, Prancis, Skor Partai Sarjana - 7.62
  4. Lisbon, Portugal, Skor Partai Sarjana - 7.42
  5. Barcelona, ​​Spanyol, Skor Partai Sarjana - 7.42
  6. Dublin, Irlandia, Skor Partai Sarjana - 7.28
  7. Vancouver, Kanada, Skor Partai Sarjana - 7.08
  8. Budapest, Hongaria, Skor Partai Sarjana - 7.08
  9. Brussels, Belgia, Skor Partai Sarjana - 6.67
  10. Amsterdam, Walanda, Skor Partai Sarjana - 6.6
  • Kanthi skor sakabèhé 8.57, Prague metu ing ndhuwur. Kanthi 793 atraksi Nightlife lan 56 kasino, kutha bakal tetep tamu nglipur.
  • kite teka ing kaloro, karo kira-kira 2 Nightlife wisata saben km2, nuduhake yen kutha iki luwih saka siji ibukutha fashion ing donya.
  • Paris, dijuluki "kutha katresnan", nawakake meh 5 atraksi Nightlife saben km2. Ya, iki minangka salah sawijining kutha sing luwih larang ing dhaptar, nanging kanthi rating 7.62, iku worth iku!
  • Mung isin saka 10 ndhuwur, Miami mlebu ing posisi 11 ing peringkat sakabèhé. Senadyan iki, kutha iki dadi 8. ing peringkat nightlife lan uga 3rd ing peringkat casino. Dadi, yen sampeyan ora pengin nyabrang Samudra Atlantik kanggo pesta sarjana, tanah AS dadi sawetara tujuan sing cocog.
  • Las Vegas uga didominasi HFS casino, nyekeli 1 Panggonan kene. Senadyan dirating 13. sakabèhé, kita bisa ndeleng permata ing lemah US, utamané yen trip casino ing kertu kanggo bachelors partying.
  • Mungkin sampeyan pengin njupuk semangat St Paddy ing perjalanan sarjana. Kanthi Dublin njupuk titik 6 sakabèhé, sampeyan bisa disambut karo luck saka Irlandia nalika uga seneng kutha peringkat 3 kanggo nightlife sawijining! 

Top 10 tujuan pesta bachelorette

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
bach party ndukung

Matur nuwun kanggo ngirim gagasan apik tenan iki.

1
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...