Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Kutha paling apik ing AS kanggo ngunjungi liburan musim panas iki

Kutha paling apik ing AS kanggo ngunjungi liburan musim panas iki
Kutha paling apik ing AS kanggo ngunjungi liburan musim panas iki
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi akeh larangan COVID sing isih ditindakake lan ekonomi global ambruk, ide kanggo istirahat ing kutha sing cendhak ing AS tinimbang lelungan ing luar negeri minangka pilihan sing tambah populer.

Sampeyan bisa nglampahi kabeh umur njelajah landmark lan atraksi ing kutha-kutha utama ing Amerika Serikat, ana akeh panggonan kanggo seneng break kutha nanging sing paling apik?

Kanggo mbantu para wisatawan milih panggonan sing paling apik kanggo istirahat kutha, para ahli perjalanan menehi peringkat kutha-kutha utama ing AS miturut faktor kayata biaya akomodasi, jumlah sing kudu ditindakake, lan suwene wektu tekan saka bandara menyang pusat kutha.

10 tujuan kutha paling apik kanggo ngunjungi ing AS 

UrutanCityRega rata-rata hotel (USD)Objek wisata (Saben mil persegi)Spasi Relaksasi (Per mil persegi)Restoran (Saben mil persegi)Suhu rata-rata (°F)Jarak nyopir bandara menyang pusat kutha (mi)Rata-rata biaya tiket transportasi umum siji arah (USD)Skor istirahat kutha / 10
1Miami$ 16441.11.69118.676.38.3$ 2.507.13
2San Francisco$ 23149.02.52105.056.313.8$ 3.007.07
3Boston$ 27322.51.3751.150.24.8$ 2.525.54
4Las Vegas$ 22516.00.5331.968.57.1$ 2.005.41
5Albuquerque$ 1302.80.228.157.95.2$ 1.005.20
5Fresno$ 1091.00.1010.065.85.8$ 1.255.20
5San Antonio$ 1611.50.118.769.810.2$ 1.505.20
8Bakersfield$ 1000.50.076.265.53.6$ 1.705.05
9El Paso$ 910.80.075.964.97.2$ 1.505.04
10Phoenix$ 1361.20.095.473.83.7$ 2.004.87

Yen sampeyan pengin rendhem munggah sawetara sinar nalika sampeyan seneng break kutha, banjur ana sawetara tujuan luwih apik ing AS saka Miami, ing pesisir kidul-wétan Florida kang. Miami dadi ndhuwur rangking kanthi suhu rata-rata tahunan tropis 76.3 ° F, nanging uga akeh sing bisa dideleng lan ditindakake, kanthi skor dhuwur kanggo jumlah restoran, atraksi, lan jarak cedhak karo bandara. 

Kutha liya sing dikempalken karo barang sing bisa dideleng lan ditindakake yaiku San Francisco, sing dadi nomer loro. Nyatane, San Francisco nduweni konsentrasi wisata lan papan istirahat sing luwih dhuwur tinimbang papan liya ing dhaptar kita. Boston ngetutake ing urutan kaping telu, sugih sejarah lan budaya, uga cedhak karo bandara kutha, mung 4.8 mil, dadi lokasi sing gampang ditekani kanggo istirahat kutha sing cendhak. 

Ing tangan liyane, Denver tekan ngisor peringkat. Nalika iku salah siji kutha paling terjangkau, iku ngetung kurang kanggo jumlah atraksi lan spasi istirahat saben kothak mil lan uga amarga kasunyatan sing bandara dumunung liwat 25 mil saka wilayah downtown. Kutha iki uga kalebu kutha paling adhem ing daftar kita, kanthi suhu rata-rata taunan 48.2°F.

Wawasan luwih lanjut: 

  • Mesa, Arizona nawakake rega hotel rata-rata paling murah mung $ 90 saben wengi. 
  • Ora mung Miami suhu paling dhuwur ing kutha-kutha sing ditliti, nanging kutha iki uga nduweni restoran paling dhuwur kanthi 118.6 saben kothak kilometer. 
  • Omaha, Nebraska, minangka kutha paling cedhak sing diteliti menyang bandara, ing ngendi sampeyan mung telung mil drive saka pusat kutha, lelungan sing njupuk watara limang nganti sepuluh menit nganggo mobil. Sawise sampeyan ndharat ing panggonan sing dituju, perkara pungkasan sing dikarepake yaiku ngentekake jam liyane saka bandara menyang wilayah pusat kutha, mula faktor iki penting banget kanggo para wisatawan! 
  • Albuquerque, New Mexico nduweni transportasi umum sing paling murah ing kutha-kutha sing ditliti, tegese regane murah banget kanggo pengunjung kanggo njelajah kutha kasebut, kanthi tiket siji-arah mung $1.00. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...