Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Investment News wong Afrika Kidul Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

New Cape Town kanggo Atlanta mabur ing Delta Air Lines

New Cape Town kanggo Atlanta mabur ing Delta Air Lines
New Cape Town kanggo Atlanta mabur ing Delta Air Lines
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan Cape Town anyar Delta bakal beroperasi nggunakake pesawat Airbus A350-900 sing anyar lan canggih.

Delta Air Lines nambahake penerbangan nonstop anyar saka Cape Town menyang Atlanta, efektif tanggal 18 Desember 2022. Nglengkapi layanan maskapai sing ana ing antarane Johannesburg lan Atlanta, penerbangan kasebut bakal beroperasi kaping telu saben minggu, nawakake pelanggan luwih saka 200 sambungan terus ing AS lan ngluwihi.

Penerbangan Cape Town Delta sing anyar bakal dioperasikake nggunakake pesawat Airbus A350-900 sing anyar lan canggih sing nampilake kabeh pengalaman kabin Delta papat. - Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort + lan Kabin Utama. Penerbangan kasebut bakal dioperasikake dina Selasa, Jum'at lan Minggu, kanthi wektu sing tepat kanggo mangkat Cape Town jam 10:50 lan tekan Atlanta jam 08:00 esuke. Pelanggan bisa nyambung menyang tujuan kalebu Los Angeles, San Francisco, New York, Orlando lan Miami liwat Atlanta.

"Delta kanthi bangga ngladeni Afrika Kidul wiwit taun 2006 lan kanthi panjaluk pelanggan sing kuwat kanggo lelungan, kita seneng ngumumake penerbangan nonstop pisanan saka Cape Town menyang Atlanta," ujare Jimmy Eichelgruen. Delta Air Lines' Direktur - Penjualan kanggo Afrika, Timur Tengah & India. "Cape Town minangka pusat pariwisata lan perdagangan Western Cape, dene Atlanta minangka pusat lan gerbang utama ing donya menyang Amerika. Nyambungake rong kutha kasebut bakal ngidini luwih akeh kesempatan kanggo tuwuh ing sektor bisnis lan luang ing wilayah Western Cape.

"Aku seneng banget karo pengumuman Delta babagan rute langsung anyar antarane Atlanta lan Cape Town. Penerbangan iki bakal menehi akses sing durung tau ana sadurunge menyang Cape Town kanggo wong sing lelungan saka Amerika Serikat Tenggara lan, pancen, kabeh Amerika Utara, "ujare Geordin Hill-Lewis, Walikota Cape Town, "Aku ngarepake aliran pengunjung sing pengin nggawe paling saka bisnis unik lan kesempatan pariwisata kutha sregep wis kurban. Capetonians ngarep-arep kanggo menehi sambutan paling anget ing Afrika Kidul kanggo para pelanggan Delta nalika teka ing Ibu Kota negara.

Thanks kanggo upaya fokus lan kelestarian komunitas Delta, para pelanggan sing lelungan ing Delta One bakal seneng fasilitas lan layanan sing dianyari kalebu kit fasilitas Somewhere Somewhere lan set sprei sing alus lan nyaman digawe saka bahan daur ulang. Ing unsur layanan Papan kalebu layanan wedang pra-departure, chef-curated menu telung-mesthi lan desserts dekaden kayata Delta kang mbangun-dhewe es krim sundae.  

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Delta Premium Select, kabin ekonomi premium maskapai kasebut, kalebu luwih akeh ruang kanggo ngendhokke lan nyenyet kanthi kursi sing luwih amba kanthi kursi sing luwih jero lan pijakan kaki sing bisa diatur lan istirahat sikil. Pelanggan kasebut uga bakal nampa kit fasilitas sing dianyari, headset sing mbatalake swara, selimut lan bantal busa memori kanggo mbantu dheweke teka kanthi santai lan seger.

Kabeh pelanggan bakal duwe akses menyang Wi-Fi onboard lan Delta paling-ing-kelas hiburan seatback, nalika daya munggah piranti dhewe karo daya ing kursi lan bandar USB. Pelanggan uga bakal seneng pilihan pangan lan wedang premium sumilir saka bisnis cilik, supplier saka sak globe lan wadon- lan LGBTQ + -merk.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...