Warta Breaking Travel Costa Rica negara | wilayah Hotel & Resor News wong Resorts

La Fortuna nggawe Andrey Gomez ninggalake Panama menyang Costa Rica

Andrey Gome
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Andrey Gomez mulih menyang Kosta Rika dadi General Manager anyar Tabacón Thermal Resort & Spa ing La Fortuna, Costa Rica.

La Fortuna iku sawijining kutha cilik ing Kosta Rika, ing sisih lor-kulon ibukutha, San José. Iki dikenal minangka gapura menyang Taman Nasional Arenal Volcano, sing dumadi saka 2 gunung geni. Gunung Arenal wis ora aktif maneh. Hutan udan, tlaga kawah, lan Air Terjun La Fortuna misuwur ing kalangan pengunjung.

Resor tambahan ing La Fortuna, Costa Rica

– Lost Iguana Resort lan Spa
- Taman Nayara
- The Spring Resorts and Spa ing Arebak

Pak Gomez duwe pengalaman 25 taun ing manajemen hotel lan operasi ing Amerika Tengah.

Pangerten sing ana ing wilayah kasebut lan keahliane sing wis kabukten kanggo ngimbangi syarat pariwisata mewah kanthi integritas sosial lan lingkungan digambarake ing perane minangka penjaga resort eko iki.

Karir Andrey wis fokus ing properti butik ing Panama, Nikaragua, lan Kosta Rika asline.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Paling anyar dheweke nyekel posisi Direktur Ngatur ing Islas Secas eksklusif ing pesisir Panama.

Ing kana dheweke kasil ngliwati wektu penutupan amarga kunci lan nerusake etos kepengurusan minangka harta karun ekologis.

Andrey uga tanggung jawab kanggo posisi Morgan's Rock ing Nicaragua minangka paling apik ing kelas, ngawasi renovasi, latihan staf, lan nambah bathi kanthi dramatis. Ing Costa Rica, pengalamane kalebu bukaan El Silencio Lodge & Spa lan peran strategis kanggo mbangun struktur operasional anyar ing pengalaman pulo premium, Isla Chiquita.

At Tabacón Thermal Resort & Spa, Andrey bakal ngawasi operasi saben dina lan tim konco Resor 105-kamar.

Visi Andrey, perhatian marang detail, lan kemampuan kanggo menehi pengalaman sing mewah, immersive, lan petualang nggawe dheweke diselehake kanthi apik kanggo mesthekake mantra 'welcome home' alami Tabacón katon ing saben titik kontak tamu lan karyawan.

Kabeh prakarsa kasebut didhukung dening komitmen Tabacón sing utama lan pionir kanggo kelestarian, sing kalebu macem-macem program sing dirancang kanggo ndhukung masyarakat sekitar, konservasi lokasi alas udan sing asli, lan warisan budaya Kosta Rika.

Andrey Gomez ujar: "Tabacón mesthi dadi trailblazer ing Kosta Rika. Iku resort sing sijine La Fortuna, saiki salah siji tujuan paling kerep dibukak ing negara, ing peta.

Kanggo kula, iku hak istimewa kanggo bisa gabung tim sing wis teka bebarengan sak suwene rong taun ora kaya liyane lan diwenehi kesempatan kanggo berkembang warisan kanggo mangsa. Aku ngarep-arep kanggo njelajah oyodku dhewe nalika kita terus regenerasi tanah lan tradisi liwat pengalaman Tabacón.

Tim manajemen, Dewan Direksi, lan kabeh staf nampa Andrey ing kulawarga Tabacon.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...