LGBTQ News

LA dadi tuan rumah acara LGBTQ + sabanjure

NGALAMI Pengalaman, acara industri lelungan internasional LGBTQ + anjog ing Juni iki ing 1 Hotel Brooklyn Bridge nandheske pamindhahan saka New York menyang Los Angeles kanggo musim 2023, ngumumake tanggal 5-7 Juni. Dilaksanakake ing landmark mewah sing apik, Fairmont Century Plaza, hotel kasebut wis dikenal minangka papan bisnis ketemu Hollywood wiwit taun 1966.

Ngomentari kabar kasebut, Simon Mayle, Direktur Acara, Pengalaman PROUD ujar, "Wiwit wiwitan PROUD 2018, kita wis nglumpukake pimpinan saka sektor lelungan lan gaya urip kanggo ngembangake strategi bisnis, nyambungake kanca-kanca sing padha, lan menehi industri lelungan LGBTQ + swara internasional. Kanthi pamindhahan iki, kita kanthi harfiah nggawa Pengalaman PROUD menyang salah sawijining komunitas lan tujuan LGBTQ + sing paling inklusif ing saindenging jagad. LA diisi karo energi, semangat, lan kasenengan sing sejati babagan masa depan, lan kita ngarep-arep banget kanggo nggabungake industri perjalanan internasional kanggo nindakake bisnis ing tengah-tengah kabeh.

Philip Barnes, Wakil Presiden Regional, Southern California lan General Manager, Fairmont Century Plaza nuduhake, "Kita seneng dadi host hotel kanggo PROUD Experiences 2023 ing Los Angeles, lan kabeh tim kita ngarep-arep nggawe kunjungan sing luar biasa kanggo sawetara gaya urip anjog ing donya lan profesional travel kemewahan, lan kanggo saben wong sing nekani acara Highly bergengsi iki. Kita wis rampung reimagined hotel dadi epitome saka keanggunan kontemporer. Saka lounge lan bar lobi mbukak siji-of-a-jenis kanggo rampung dianyari, kamar tamu luwih gedhe, apik banget 14,000 spa kaki persegi, lan dek blumbang rooftop nggantheng, ProUD Experiences tamu bakal seneng pengalaman kemewahan LA unik, kalebu Fairmont kang kelas donya, layanan pribadi."

Adam Burke, Presiden & CEO Pariwisata Los Angeles nambahake, "Minangka salah sawijining tujuan sing paling maneka warna, inklusif, lan sambutan ing donya - kanthi Angelenos sing asale saka luwih saka 140 negara lan nganggo luwih saka 220 basa sing beda-beda - City of Angels kita diajeni amarga wis dihormati. dipilih dadi tuan rumah PROUD Experiences 2023. Minangka papan kanggo sawetara acara paling apik ing donya, kita mesthi "siap karpet abang," lan ngarepake nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake kanggo para rawuh. Kanthi atraksi anyar sing spektakuler kaya Academy Museum of Motion Pictures, restoran kelas donya sing nampilake masakan eklektik, inovatif, hiburan malam sing nyenengake, host hotel butik kemewahan/gaya urip anyar kaya Fairmont Century Plaza, lan salah sawijining LGBTQ+ sing paling maju lan sregep ing negara. komunitas, kita ora sabar ngenteni Pengalaman PROUD menyang Los Angeles.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar