Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong Pernyataan Pers Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Dheweke bali maneh: Luwih saka 1 yuta penumpang nggunakake Bandara San José ing wulan Mei

Dheweke bali maneh: Luwih saka 1 yuta penumpang nggunakake Bandara San José ing wulan Mei
Dheweke bali maneh: Luwih saka 1 yuta penumpang nggunakake Bandara San José ing wulan Mei
ditulis dening Harry Johnson

Gunggunge 1,009,203 penumpang mabur menyang, saka, utawa liwat Bandara Internasional Mineta San José (SJC) ing wulan Mei, sing makili lalu lintas penumpang sasi kapisan sing ngluwihi tandha siji yuta wiwit wiwitan Pandemi COVID-19 global.


Total aktivitas penumpang ing SJC ing Mei meh tikel kaping pindho saka 589,554 penumpang sing nggunakake Bandara ing Mei 2021. Secara total, lalu lintas penumpang SJC mundhak luwih saka 116 persen sajrone limang wulan pisanan 2022 dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Total take-off lan pendaratan dening operator penumpang dijadwal munggah meh 60 persen liwat limang sasi pisanan taun-over-taun. 


"Nglewati siji yuta tandha, sanajan isih kurang saka jumlah rekor sing kita deleng sadurunge Pandemi, ndadekake SJC bali ing sawetara kegiatan saben wulan sing kita deleng ing taun 2018 - lan uga bakal pulih," ujare SJC Direktur Penerbangan John Aitken. "Sawise meh rong taun nonton terminal Bandara kita alon-alon dadi rame lan rame, nomer lalu lintas Mei mesthi kaya tonggak sejarah."

Lapangan udara lan terminal SJC ora mung fasilitas Bandara sing nambah lalu lintas. Jumlah total transaksi parkir Bandara mundhak luwih saka 45 persen ing Mei sajrone wulan sing padha ing 2021, dene parkir metu saka Januari nganti Mei mundhak luwih saka 72 persen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Nalika lalu lintas penumpang SJC terus saya tambah, maskapai uga nambah layanan saka Bandara Silicon Valley kanthi rute anyar lan frekuensi tambahan.

British Airways bubar miwiti maneh penerbangan nonstop saben dina sing nyambungake San José lan London, dene operator murah Jepang ZIPAIR ngumumake rencana miwiti layanan antarane San José lan Tokyo ing Desember. Kangge, Southwest miwiti layanan anyar menyang Eugene, Oregon, awal wulan iki lan ngumumake rute anyar menyang Palm Springs wiwit musim gugur iki.

Southwest uga nambah kapasitas musim panas sing signifikan ing rute populer menyang lan saka SJC munggah lan mudhun ing pesisir Pasifik, kanthi nganti 20 penerbangan nonstop saben dina antarane San José lan San Diego piyambak.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...