Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Rusia Keslametan teror Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Ukraine

Lali bebas visa: Ukraina ngenalake visa mlebu kanggo wong Rusia

Ukraina sumbu kesepakatan bebas visa, ngenalake visa mlebu kanggo Rusia
Ukraina sumbu kesepakatan bebas visa, ngenalake visa mlebu kanggo Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit dina iki, warga Federasi Rusia, malah sing duwe visa Ukrainia sing sah, bisa ditolak mlebu menyang Ukraina.

Kamentrian Luar Negeri Ukraina ngumumake dina iki yen kabeh warga Federasi Rusia kudu duwe visa sing sah kanggo mlebu ing Ukraina wiwit tanggal 1 Juli.

Ukraine medhot hubungan diplomatik karo Federasi Rusia amarga perang agresi brutal lan tanpa provokasi Rusia marang negara kasebut lan nutup kabeh kedutaan lan konsulat ing Rusia.

Sawise regime visa ditrapake saiki, wong-wong Rusia sing pengin menyang Ukraina kudu nglamar visa ing pusat panyedhiya layanan eksternal VFS Global ing wolung kutha: Moscow, St. Petersburg, Yekaterinburg, Kaliningrad, Kazan, Novosibirsk, Rostov-on-Don lan Samara.

Sawisé iku, aplikasi visa bakal diproses dening institusi diplomatik Ukraina ing negara katelu ing kerjasama karo panguwasa ngangap.

Wiwit dina iki, warga Federasi Rusia, malah sing duwe visa Ukrainia sing sah, bisa ditolak mlebu menyang Ukraina. Kaputusan pungkasan apa bakal ngidini pengunjung nyabrang tapel wates utawa mbalik maneh bakal ditindakake dening pengawal tapel wates Ukraina.

Miturut Layanan Border Negara Ukraina, dokumen paspor sing tepat, kekurangan bukti babagan larangan mlebu, konfirmasi tujuan perjalanan lan jumlah awis sing cukup bakal dadi syarat wajib.

Warga Rusia ing negara katelu bakal bisa nglamar visa menyang kantor diplomatik manca Ukraina ing negara kasebut.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...