Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Jerman Investment News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Angka lalu lintas Fraport: wutah penumpang terus ing Juli

Angka lalu lintas Fraport: wutah penumpang terus ing Juli
Angka lalu lintas Fraport: wutah penumpang terus ing Juli
ditulis dening Harry Johnson

Hub paling gedhe ing Jerman njaga momentum pertumbuhan - sanajan serangan Lufthansa ing wulan Juli nyebabake 100K penumpang kurang kanggo laporan wulan.

Ing Juli 2022, Bandara Frankfurt (FRA) nampi luwih saka 5.0 yuta penumpang sajrone sewulan sapisanan wiwit wiwitan pandemi - nuduhake kenaikan 76.5 persen dibandhingake Juli 2021. Tren munggah didorong dening kenaikan permintaan kanggo penerbangan liburan. Pusat penerbangan paling gedhe ing Jerman njaga momentum pertumbuhan sing cepet - sanajan ana serangan sedina dening staf darat Lufthansa ing pungkasan Juli nyebabake kurang saka 100,000 penumpang ing wulan laporan kasebut. Lalu lintas penumpang FRA ing Juli 2022 isih 27.4 persen ing ngisor tingkat sing didaftar ing pra-pandemi Juli 2019.

Volume kargo ing Bandara Frankfurt terus mudhun 18.1 persen taun-taun ing Juli 2022. Kaya ing wulan-wulan sadurunge, kargo isih kena pengaruh larangan wilayah udara sing ana gandhengane karo perang ing Ukraina lan langkah-langkah anti-COVID sing ekstensif ing China. Ing kontras, obahe pesawat munggah dening 26.9 persen taun-on-taun kanggo 35,005 lepas landas lan pendaratan ing Juli 2022. Akumulasi bobot lepas landas maksimum (MTOWs) tambah dening 31.9 persen taun-on-taun kanggo liwat 2.2 yuta metrik ton.



Ing saindhenging Grup

Bandara ing portofolio internasional Fraport uga terus entuk manfaat saka pemulihan penumpang sing terus-terusan. Slovenia kang Bandara Ljubljana (LJU) nglayani 124,685 penumpang ing Juli 2022. Ing Brazil, lalu lintas gabungan ing rong bandara Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA) mundhak dadi 1,187,639 penumpang. Bandara Lima (LIM) ing Peru ndhaptar udakara 1.7 yuta penumpang. Ing 14 bandara regional Yunani Fraport, total lalu lintas maju dadi 5,912,102 penumpang. Akibaté, angka lalu lintas gabungan kanggo bandara Yunani jelas ngluwihi tingkat pra-krisis ing Juli 2022, mundhak 11.1 persen dibandhingake Juli 2019. Bandara Fraport Twin Star Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) ing Riviera Bulgaria ndeleng mundhak lalu lintas sakabèhé kanggo 745,223 penumpang. Ing Bandara Antalya (AYT) ing pesisir Mediterania Turki, jumlah penumpang mundhak dadi luwih saka 5.0 yuta wong sing lelungan ing Juli 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...