Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah Jerman News transportasi

Duesseldorf Airport Chaos mung wiwitan: Bantuan Wanted!

Keamanan DUS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Duesseldorf ing Jerman minangka salah sawijining sing paling sibuk ing Jerman. 160 tujuan nonstop dijadwalake kanggo musim lelungan musim panas sing bakal teka saka DUS.

Kekacauan ing bandara Duesseldorf dadi normal anyar, lan bisa dadi luwih elek nalika musim liburan musim panas sing sibuk diwiwiti.

Polisi Federal Jerman tanggung jawab kanggo keamanan bandara ing Republik Federal. Nanging, pemeriksaan keamanan penumpang dikirim menyang Perusahaan Layanan Keamanan sing jenenge DSW.

Mung wingi DSW kekurangan 80 petugas keamanan ing Bandara Internasional Duesseldorf Lohausen.

Pejabat bandara njaluk supaya perusahaan keamanan kapindho mlebu, nanging ora ana tanggapan sing positif.

Ing sawetoro wektu, antrian suwene jam ing mriksa keamanan tegese penerbangan ora kejawab utawa telat kanggo akeh penumpang sing budhal saka ibukutha NorthRhine Westphalia.

Bandara ing Jerman ngalami kekurangan staf. Ing Frankfurt Lufthansa kudu mbatalake layanan dhaharan ing umume penerbangan, ninggalake apel minangka dhaharan kanggo sawetara penumpang kelas bisnis ing sawetara penerbangan Lufthansa. Ing Munich, anggota dewan lagi ngemas dhaharan kanggo penumpang. Miturut staf pawon, dheweke nindakake pakaryan sing apik.

Kekurangan agen check-in nambah kahanan kasebut. Konter informasi maskapai biasane ora ana karyawan. Ora ana solusi sing apik.

Sawise 2 taun dikunci, wong Jerman siyap lelungan ing saindenging jagad kanggo preian musim panas sing bakal teka. Bisa uga dudu kahanan sing nyenengake yen dideleng saka kekacauan sing dialami Duesseldorf mung wingi.

Laporan babagan penumpang nyerang sesama penumpang kanggo mbela papan ing barisan dadi umum. Polisi Federal Jerman ora ngirim petugas layanan keamanan kanggo nanggapi kedadeyan kasebut. Tanggepan kasebut difasilitasi dening petugas polisi.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...