Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Ikon Internet Thailand lan Pioneer ngomong ing acara Skal

Pawoot Pongvitayapanu - gambar duweni AJWood

Ikon Internet Thailand lan pionir, Pawoot Pongvitayapanu (Pom), bakal ngomong ing Acara Makan Siang Bisnis Skal International Bangkok sabanjure.

Ikon lan pionir Internet Thailand, Pawoot Pongvitayapanu (Pom), bakal dadi pembicara tamu sabanjure. Skal Acara Makan Siang Bisnis Bangkok Internasional.

Skal Bangkok bakal nganakake Business Luncheon Talk ing:

"Era Anyar Pemasaran Digital kanggo Bisnis Pariwisata Thailand."

Acara kasebut bakal ditindakake ing dina Selasa, 9 Agustus 2022, ing Landmark Bangkok Hotel sing diwiwiti kanthi resepsi koktail jam 11.30 esuk banjur diterusake karo nedha awan set 3-kursus lan ceramah. Rampung jam 2.

Rega ing 950 Baht saben wong kanggo anggota Skal International Bangkok. 1,650 Baht saben wong kanggo non-anggota. 500 Baht saben wong kanggo enom Skal (wong umur 20-30 taun).

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanggo reservasi, kirim email menyang [email dilindhungi]

Kanggo pitakon anggota, kirim email menyang [email dilindhungi]   

Babagan pamicara tamu

Pawoot Pongvitayapanu (Pom) is Online Entrepreneur. Dheweke dadi CEO saka efrastructure Group, Managing Director lan pangadeg TARAD.com Layanan E-Commerce paling gedhe ing Thailand. Dheweke miwiti perusahaan kasebut wiwit taun 1999 lan gabung karo Situs E-Commerce Rakuten Group No.1 ing Jepang ing taun 2009. Dheweke uga dadi Presiden Asosiasi E-Commerce Thailand, Guru, Speaker kanggo luwih saka 100 organisasi, Konsultan, Kolumnis (Koran lan Majalah). ). Dheweke uga dadi pamicara tamu biasa kanggo radio 96.5 FM. Bebarengan karo bisnis E-Commerce, dheweke uga dadi Direktur lan pangadeg Zocial Inc (Online Analytics & Research Company) lan Winter Egency (Online Agency Company). Akeh wong sing nyebut dheweke minangka "Ikon & Pionir Internet Thailand lan Wisaya E-Commerce Thailand"

Skal Internasional

Skal International minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad. Didegaké ing 1934, Skal International minangka advokat pariwisata lan perdamaian global lan minangka asosiasi nirlaba. Skal ora mbedakake adhedhasar jinis, umur, ras, agama utawa politik. Skal fokus ing nindakake bisnis lan jaringan bisnis ing perusahaan saka fellow profesional ing atmosfer kekancan. Roti panggang Skal ningkatake Kebahagiaan, Kesehatan, Persahabatan, lan Umur Panjang. Iki minangka siji-sijine klompok internasional sing nggabungake kabeh cabang industri perjalanan lan pariwisata.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...