Sindikasi

Tren Pasar Tabung Laminasi dening Pemain Utama, Pangguna Akhir, Panjaluk, Pertumbuhan Analisis lan Prakiraan ing taun 2031

Pasar Tabung Laminasi Miturut Jinis Produk (Plastic Barrier Laminates (PBL), Aluminium Barrier Laminates (ABL)), Tipe Cap (Stand-up Cap, Nozzle Cap, Fez Cap, Flip Top Cap), End Use (Kosmetik, Oral Care, Commercial , Farmasi, Omah & Perawatan Pribadi Liyane) & Wilayah - Prakiraan 2021 - 2031- Kemasan nduweni peran penting saiki lan nyedhiyakake macem-macem tujuan kayata promosi merek lan narik kawigaten para pelanggan kanggo nyopir dodolan. Minangka saben Future Market Insights (FMI), faktor kasebut bakal ngaktifake tabung laminated wutah dodolan ing 6.3% CAGR antarane 2021 lan 2031.

Nyuwun Laporan Sampel @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-4301

Lanskap Pasar Tabung Laminasi

  • Berry Global Group Inc.
  • CCL Industries Inc.
  • Huhtamäki Oyj
  • Albea SA
  • Tubopress Italia SRL
  • Perfektup Ambalaj Sanayi Ve Ticaret AS
  • Hoffman Neopac AG
  • Intraac International Corporation
  • Alltub SAS
  • CTL-TH Kemasan SL
  • Montebello Packaging Inc. Sajarah rega saham
  • Lajovic Tuba DOO
  • Tubapack AS
  • Pirlo GmbH & Co KG
  • Norwegia Pack AS

Pemain Asia Pasifik

  • EPL Limited
  • Burhani Group of Industries
  • Antilla Propack Inc.
  • Auber Packaging Co., Ltd
  • Rego Packing (GZ) Industry Co., Ltd.
  • Premier Plus Co., Ltd.
  • NEUUV Pack (M) Sdn Bhd
  • ABDOS Lamitubes Private Limited
  • Kim Pai Lamitube Co., Ltd
  • Tubecon India LLP

 "Kanthi nambah fokus konsumen babagan kebersihan lisan lan owah-owahan pilihan menyang produk kosmetik sing apik, higienis, lan kualitas premium nggawe kesempatan kanggo tuwuhing pasar tabung laminated. Tren kasebut uga nyengkuyung produsen supaya fokus ing inovasi kanggo nawakake solusi kemasan sing luwih efisien, "ujare analis FMI.

Tabung laminated entheng, higienis, lan tahan tamper. Kualitas premium lan Rampung Gamelan saka tabung iki ndadekake wong luwih atraktif lan katon. Dheweke uga nglindhungi isi ing njero tabung saka cahya, udara, oksigen, kelembapan, sinar UV, lan macem-macem infeksi bakteri.

Padha uga tumindak minangka segel dipercaya kanggo njaga isi free saka spoilage, lan partikel bledug, mangkono ndawakake umur beting produk kang. Barrier multilevel saka tabung laminated nyedhiyakake lapisan protèktif lan njamin umur dawa luwih saka materi.

Njaluk Brosur @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-4301

Mula, kesadaran konsumen babagan kesehatan, kebersihan, lan kekarepan kanggo tuku produk sing larang regane, lan menarik bakal nggawe kesempatan kanggo ekspansi pasar tabung laminated.

Konsumen ganti saka kemasan kaku kayata tabung kemasan plastik lan aluminium menyang kemasan tabung laminasi fleksibel. Umume luwih seneng kemasan produk sing higienis, awet, lan visual sing apik banget sing uga menehi proteksi dhuwur kanggo isi ing njero tabung.

Takeaways Key saka Laminated Tubes Market

Tabung laminated digawe saka macem-macem lapisan saka macem-macem bahan EVOH, aluminium, lan plastik. Saka jumlah kasebut, panjaluk aluminium barrier laminate (ABL) paling dhuwur. FMI uga proyek bagean ABL kanggo akun 82.2% pasar ing 2031.

Segmen kapasitas 50 nganti 100 ml bakal ditrapake 62.4% pangsa pasar ing taun 2031. Jinis tabung iki dirancang minangka ukuran standar sing disenengi para konsumen, utamane digunakake kanggo kosmetik lan kemasan perawatan lisan

Tutup stand-up luwih disenengi ing tabung laminated lan samesthine kanggo terus 45.1% pangsa pasar ing 2031.

Segmen perawatan lisan dijangkepi dadi segmen pangguna pungkasan sing paling cepet berkembang 45.3% saka sales liwat periode ramalan.

pasar Asia Wétan samesthine kanggo nuduhake wutah kuwat, munggah ing 8.1% CAGR sajrone ramalan taun 2021-2031.

Njaluk TOC @ https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-4301

Panjaluk Industri Kecantikan lan Perawatan Pribadi Tambah

Konsumen saya tambah kuwatir babagan kualitas lan nilai merek kosmetik lan produk perawatan pribadi sing dituku. Kekarepan mbuwang produk berkualitas kanthi kemasan premium sing bakal nyegah kontaminasi produk sing dikemas ing njero lan nambah umur beting bakal nambah aplikasi tabung laminasi ing sektor kosmetik.

Tren tabung nggilap kanthi efek metalik sing canggih lan desain sing rumit kayata cetakan foto realistis, matte utawa nggilap bakal mbantu tabung laminasi kanggo ngadeg ing kompetisi.

Ningkatake Intoleransi menyang Panggunaan Plastik Bisa Ngalangi Pertumbuhan Pasar

Keprigelan sing ana gandhengane karo lingkungan amarga panggunaan plastik duwe pengaruh negatif ing pasar tabung laminated. Macem-macem negara wis ngetrapake larangan lan peraturan sing ketat kanggo nyuda konsumsi plastik.

Kayata,

Ing Maret 2019, Parlemen Eropa nglakokake undang-undang kanggo nglarang plastik siji-siji. Undhang-undhang kasebut negesake dampak lingkungan, kesehatan, lan ekonomi sing signifikan saka produk plastik tartamtu.

Mbuwang sampah plastik ing segara lan TPA minangka masalah lingkungan global utama saiki. Akeh institusi, LSM, lan panguwasa pemerintah nyengkuyung perusahaan manufaktur plastik kanggo ngembangake solusi produk kemasan sing ramah lingkungan, bio-degradable, lan bisa didaur ulang.

Tabung laminated digawe kanthi nggunakake pirang-pirang lapisan kanggo nglindhungi produk saka kahanan lingkungan. Dheweke ora bisa didaur ulang amarga sifate multi-lapisan. Tabung laminasi aluminium bisa didaur ulang, dene tabung laminasi plastik ora bisa didaur ulang. Dadi, kesadaran lan eling konsumen kanggo tuku produk sing ramah lingkungan lan pamrentah nglarang konsumsi plastik

 Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Takon Analyst @ https://www.futuremarketinsights.com/askus/rep-gb-4301

pranala sing gegandhengan-

https://rigenrin.tribe.so/post/temperature-controlled-pharma-packaging-solutions-market-size-share-industr–6255464447d21b406d392804

 

https://sharequant.tribe.so/post/temperature-controlled-pharma-packaging-solutions-market-expected-to-witnes–6255464736f04172074a1ad1

 

https://itsthesa.tribe.so/post/temperature-controlled-pharma-packaging-solutions-market-by-emerging-trends–625546c123be2532fa63d7ad

 

https://itsthesa.tribe.so/post/temperature-controlled-pharma-packaging-solutions-market-by-emerging-trends–625546c123be2532fa63d7ad

 

https://immigrationsociety.tribe.so/post/temperature-controlled-pharma-packaging-solutions-market-industry-insights—6255465d392ec4f9e6bcdd02

Kontak Kami-

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Menara Danau Jumeirah

Dubai

Uni Emirat Arab

 

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar