Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel budaya Tujuan Hotel & Resor News Pariwisata Rahasia Plancongan USA

Landmark Arsitektur Miami Beach. Saka Art Deco nganti Mediterania Revival

Omah kanggo landmark sajarah wiwit saka hotel lan bangunan apik kanggo lurung-lurung lan taman sing dilestarekake, sejarah desain storied Miami Beach nyedhiyakake para lelungan kanthi arsitektur-minded kesempatan kanggo nemokake koleksi gaya desain sing unik, kabeh dumunung ing sadawane pitung mil sing menang penghargaan. pesisir.
ditulis dening Dmytro Makarov

Tujuan kasebut nduweni koleksi gaya desain teken, menehi pengunjung tampilan alami inspirasi seni nalika padha tetep lan muter. 

Omah kanggo landmark sajarah wiwit saka hotel lan bangunan apik kanggo lurung-lurung lan taman sing dilestarekake, sejarah desain storied Miami Beach nyedhiyakake para lelungan kanthi arsitektur-minded kesempatan kanggo nemokake koleksi gaya desain sing unik, kabeh dumunung ing sadawane pitung mil saka pesisir sing menang penghargaan. . Kanthi koleksi genre arsitektur sing diakoni sacara global kalebu art deco, kebangkitan Mediterania, MiMo lan sekolah arsitektur Miami Beach, lelungan bisa ngarepake museum mbukak 20.th arsitektur abad ing meh saben siji sak Tetep sabanjuré.

"Ana juxtaposition ayu lan disengojo ditemokaké ing macem-macem distrik sajarah ing Miami Beach sing ngajak pengunjung kanggo njelajah sajarah kita nalika nglaras akomodasi modern, pengalaman lan layanan Hospitality," ngandika Steve Adkins, Ketua Pengunjung Miami Beach lan Convention Authority (MBVCA). ). "We are darmabakti kanggo ngrameke campuran eklektik Miami Beach saka gaya arsitektur lan ngreksa iku kanggo ngurmati werna desain kita sing nggambarake akeh budaya lan pengaruh seni sing nggawe panggonan kita estetis unik."

Bubar, sawetara landmark apik ing Miami Beach wis diakoni kalebu reinvention saka lifeguard signature stands dening William Lane lan hotel butik anyar, Esmé, dumunung adoh saka dalan cobblestone ing Española Way. Iku gampang kanggo lelungan arsitektur-minded looking kanggo nyemplungaken piyambak ing kabeh-bab-desain, ora preduli gaya sing, ing meh saben giliran ing Miami Beach. Kanggo mbantu pengunjung nemokake macem-macem pilihan, Pengunjung Pantai Miami lan Otoritas Konvensi nuduhake sawetara fitur sing nggabungake unsur gaya apik kanthi layanan sing paling apik kanggo ngirim jadwal perjalanan sing pantes.

Arsitektur akeh banget ing Pantai Kidul Shelbourne, Properti sing tanggal bali menyang 1940s exuding kemewahan langgeng, keanggunan lan desain Art Deco asli. Minangka papan kanggo dolanan apik gayane, tamu bisa nyana dosis glamor oceanside karo njedhul saka werna lan ngarepke menarik kanggo seneng, malah saka blumbang property lan platform nyilem. Sawise mriksa-in, pengunjung bisa mriksa-metu pantai lan revel ing Miami Beach kang reimaged lifeguard stands lan alamiah, njupuk selfie kanggo nuduhake katresnan desain. Luwih saka panggonan kanggo lifeguards tetep nonton kanggo njaga pengunjung aman, landmark pinggir pantai iki fitur wangun abstrak striking lan werna kandel sing nambah lokasi segara.  

Nalika Pantai Miami dikenal kanthi gaya Art Deco sing luar biasa, Mediterania Revival ora bakal kejawab. Saka mahakarya Gianni Versace ing Ocean Drive nganti restoran lan etalase sing nampilake kerumitan ubin lan logam gawenan tangan, lelungan bisa ndhaptar mlaku-mlaku dikurasi dening Liga Pengawetan Desain Miami sing nampilake sorotan arsitektur sing misuwur ing Pantai Miami ing taun 1920-an lan 1930-an. Lan, ora ana dina lengkap ing Miami Beach tanpa koktail klasik utawa mocktail. Desain-penyayang bisa mriksa metu anyar Lapidus Bar ing The Ritz-Carlton South Beach. Properti kasebut dibangun ing taun 1953 dening arsitek apik Morris Lapidus, sing dikenal minangka pionir gaya Modern Miami. Evoking era glamor aran, bar dumunung ing lobi hotel lan bagéyan saka $90 yuta renovasi anyar, nggawa unsur desain saka sasi bebarengan karo layanan bintang lima.

"Pantai Miami saestu pengalaman museum mbukak-online, nyediakake pengunjung pawulangan sajarah desain tanpa wong malah ngerti - saka hotel lan restoran kanggo cocktail Lounges lan malah kantor pos kita," nambah Grisette Marcos, Direktur Eksekutif MBVCA. "Minangka tujuan sing bisa ditemokake, wong sing seneng lelungan bisa milih saka sawetara tur sing dipandu kanggo sinau babagan carane macem-macem komunitas bisa dideleng lan dihargai liwat arsitektur sing misuwur ing kutha kita."

Koleksi pengalaman desain-maju, panggonan kanggo nginep lan nedha bengi lan panuntun rekomendasi landmark arsitektur bisa diakses kanthi ngundhuh free, penghargaan-menang Pengalaman Pengalaman Miami Beach App. Pelancong sing butuh inspirasi desain liyane bisa ngetutake @experiencemiamibeach ing Instagram lan Facebook.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...