Warta cepet

Kamenangan landmark nglawan penipuan timeshare ing Costa del Sol, Spanyol

Pueblo Evita minangka salah sawijining kompleks paling tuwa ing Costa Del Sol. Dijenengi sakwise Evita Perón, lan (legenda duweni) dibangun ing sekitar vila mewah sing dirancang kanggo aktivis politik Argentina. Pueblo Evita wis didol minangka timeshare sajrone pirang-pirang dekade lan duwe basis pangguna sing akeh banget. Kaya mayoritas perusahaan timeshare ing Spanyol, Pueblo Evita wis nulis kontrak ilegal wiwit 1999, nanging nganti saiki ora bisa nglacak perusahaan sing tanggung jawab kanggo nuntut atas jenenge anggotane.

Ing April 2022, M1 Legal kasil nuntut perusahaan pangopènan MB Benalmadena SLU lan perusahaan sales Inggris Pueblo Evita Marketing Company LTD. Loro-lorone perusahaan kasebut diumumake minangka standar dening Pengadilan Torremolinos nomer 3.

"Kamenangan iki pancen penting banget," ngandika Fernando Sansegundo, ing kepala M1 Legal ing Spanyol "Tim kita wis njupuk lan ngalahake saben perusahaan timeshare sing ora sah ing Spanyol. Pengadilan kasebut mbukak lawang kanggo atusan korban Pueblo Evita kanggo nuntut ganti rugi.

Penghargaan jutaan kilogram

"Wulan setengah yuta pound utawa luwih ing Anugrah dadi umum kanggo kita, "ujare Sansegundo. "Ing April kita menang pitulikur kamenangan kapisah, makili total regane £ 501,400 kanggo panampa.

Swara setengah saka rejeki iki menang marang Club la Costa kondhang. £ 265,674 dibagi antarane telulas pemenang penghargaan.

"Iki rata-rata metu ing £ 20,463 saben panampa," Fernando nunjukake. "Yen sampeyan ngelingi manawa umume wong-wong iki mung kepingin bebas saka komitmen ragad taunan, bakal dianugerahi luwih saka £ 20,000 uga minangka asil sing nggawe saben penuntut matur nuwun "

£ 109,543 luwih dianugerahi kanggo enem penuntut marang raksasa Kepulauan Canary Anfi.  

Onagrup entuk penghargaan sing regane £67,027. Telung panampa penghargaan rata-rata £ 22,342 saben saka menang kasebut.

Marriott sing kuwat ilang rong kasus menyang M1, lan mantan anggota dianugerahi £ 36,519 ing antarane. Pungkasan, Lion Resorts lan Perblau 2000 duwe paukuman marang dheweke kanthi rega £ 19,682 saben.

Anugrah individu paling gedhe ing April

"Ana sawetara pemenang individu gedhe ing April," nandheske Sansegundo karo sawetara bangga. "Saperangan Surrey sing diarani Lee lan Dionne dianugerahi £ 45,300 Klub La Costa. Iki amarga kontrak kasebut ilegal amarga luwih saka 50 taun, lan uga amarga ora ana informasi sing bener babagan properti kasebut. Iki biasane tegese padha didol wektu ngambang, utawa poin, sing loro-lorone wis ora didol wiwit taun 1999.

"Simon lan Anne saka Sheerness ing Kent, pasangan sing apik banget, menang £38,255. Iki uga nglawan Club La Costa, lan kanthi alasan sing padha.

"Paling gedhe nomer telu penghargaan marang saperangan Slough disebut Paul lan Helen. Mantan pamilik Anfi iki dianugerahi £ 36,827 amarga (maneh) saka lack saka informasi bener ing properti.

"Iki dhuwit sing akeh banget," cathetan Fernando.  "Wong-wong sing kuwatir babagan utang dhuwit menyang perusahaan timeshare saben taun nganti pirang-pirang dekade, utawa ing sawetara kasus ing salawas-lawase, saiki ora mung gratis. nanging uga nampa ganti rugi cukup tuku mobil mewah utawa nglebokake bocah menyang universitas."


2022 nganti saiki

Amarga taktik wektu tundha perusahaan timeshare dinetralake kanthi sistematis kanthi upaya hukum sing sregep M1 Legal, proses klaim saya cepet.

Kompensasi diwenehake kanthi jumlah sing luwih gedhe.  "Saiki ing 2022 (bener nalika nulis) M1 Legal wis entuk 139 penghargaan sing sukses, "ujare Fernando sing bangga. "Iki total £ 2,287,850. Telung puluh papat saka penghargaan kasebut nglawan Anfi, nambah nganti £ 515,427.  

"Sewidak telu penghargaan liyane nglawan Club La Costa lan total regane £ 1,136,793.  

"Karya eksplorasi wis rampung. Rintangan utama wis diatasi. Pengadilan ngerti babagan pelanggaran sing ditindakake dening perusahaan timeshare lan kepiye para pamilik sing kena pengaruh kasebut. Kompensasi dianugerahi kanthi jumlah rekor, lan ora bakal langgeng amarga perusahaan kasebut ora duwe sumber daya tanpa watesan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar