Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Langganan Meal Anyar sing dirancang kanggo keuntungan medis

ditulis dening editor

Kapercayan sing dituduhake yen "Food Is Medicine" negesake kemitraan anyar antarane National University of Natural Medicine (NUNM)'s Food as Medicine Institute (FAMI) ing Portland, Oregon, lan The Good Kitchen ing Charlotte, North Carolina. Kolaborasi kasebut digawe kanggo ngasilake jajaran panganan anyar sing dirancang kanthi medis sing nampilake pedoman nutrisi adhedhasar riset kanggo nyegah penyakit.

Pedoman nutrisi bakal fokus ing papat kondisi medis:

1. Gagal jantung kongestif (CHF)

2. Diabetes mellitus tipe II (TDII)

3. Penyakit ginjel kronis (CKD)

4. Gangguan paru obstruktif kronis (PPOK)

"The Good Kitchen lan NUNM nuduhake misi sing padha - 'Food Is Medicine,'" ujare Dr. Andrew Erlandsen, Direktur NUNM's Food as Medicine Institute lan Dekan program Nutrisi lulusan lan sarjana ing NUNM. "Kemitraan iki minangka kesempatan sing nyenengake kanggo kita minangka pendidik lan peneliti kanggo nyedhiyakake riset adhedhasar bukti, sing bakal ningkatake mangan sehat kanggo nyegah penyakit."

Sajrone 12-18 wulan sabanjure, Dr. Erlandsen lan tim riset uga bakal ngevaluasi nilai nutrisi kanggo 130 panganan sing saiki diprodhuksi dening The Good Kitchen. Wiwit taun 2011, The Good Kitchen wis nyiapake dhaharan sing wis disiapake kanthi bahan-bahan sumber sing lestari, lan ngetutake diet Paleolitik sing populer lan diet eliminasi Whole30. 

"We are merata bungah kanggo kolaborasi karo pimpinan ing pendidikan nutrisi kanggo baris anyar kita medically ngarang dhaharan," ngandika Kris Reid, VP of Culinary Innovation ing The Good Kitchen. "Nyedhiyakake pedoman nutrisi bakal dadi gamechanger kanggo wong sing nandhang penyakit sing bisa diobati kanthi ngetutake diet sing wis kabukten sacara klinis."

Saliyane pedoman nutrisi, The Good Kitchen nderek etos "farm to front door", nggarap petani sing nggunakake standar Kesejahteraan Kewan lan ningkatake kelestarian.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...