Lao Airlines tuku loro A320

Lao Airlines, operator nasional Republik Demokratik Rakyat Laos (Laos), wis nandhatangani kontrak karo Airbus kanggo tuku rong pesawat A320, dadi pelanggan Airbus anyar.

Lao Airlines, operator nasional Republik Demokratik Rakyat Laos (Laos), wis nandhatangani kontrak karo Airbus kanggo tuku rong pesawat A320, dadi pelanggan Airbus anyar. Pesawat kasebut bakal dioperasikake dening Lao Airlines ing rute sing nyambungake Vientiane menyang tujuan utama ing Asia Tenggara, kalebu Bangkok lan Singapura.

Didhukung dening mesin CFM56 saka CFM International, pesawat kasebut bakal nampilake tata letak kelas loro sing nyenengake 126 penumpang ing kabin utama lan 16 ing Kelas Bisnis.

"A320 bakal ndeleng Lao Airlines ngenalake level layanan premium sing anyar nalika ngembangake jaringan rute internasional," ujare Somphone Douangdara, Presiden Lao Airlines. "Saliyane standar kenyamanan ing pesawat sing paling dhuwur, Lao Airlines uga bakal entuk bathi saka biaya operasional sing murah banget sing ditawakake pesawat modern, hemat bahan bakar kasebut."

"We are welcome welcome Lao Airlines minangka pelanggan Airbus anyar," ujare John Leahy, Chief Operating Officer, Pelanggan, Airbus. "Kanthi prentah iki Lao Airlines gabung karo basis pelanggan global kanggo laris produk tunggal sing laris ing industri iki, menehi daya tarik penumpang sing wis kabukten, keandalan sing luar biasa lan biaya operasional sing ora bisa dikalahake."

About penulis

Avatar saka Linda Hohnholz

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

Nuduhake ...