Sindikasi

Pasar Piranti Laparoskopi Ngembangake CAGR udakara 5.8% ing Prakiraan 2022 - 2029

ditulis dening editor

Pasar piranti laparoskopi global digambarake bakal ngalami wutah sing signifikan sajrone dekade sabanjure (2019 - 2029), amarga tuwuh kanthi cepet ing panjaluk kanggo operasi invasif minimal lan ngembangake potensial aplikasi ing prosedur bedah kolorektal lan bariatric. Ing pungkasan taun 2019, dodolan piranti laparoskopi global ngasilake bathi luwih saka US $ 10 Bn. Tambah influx FDI ing wilayah berkembang ditambah karo kegiatan marketing lan promosi samesthine kanggo nambah pasar piranti laparoskopi liwat taun sabanjuré, ngandika laporan.

Takeaways Key - Pasinaon Pasar Piranti Laparoskopi

  • Wutah panjaluk sing tetep diamati kanggo operasi bariatric, selaras karo populasi lemu sing saya tambah ditambah karo tingkat adopsi kanthi teknik invasif minimal. Penjualan piranti laparoskopi kanggo operasi bariatrik bakal ngluwihi kanggo operasi kolorektal ing pungkasan periode proyeksi.
  • Penjualan piranti laparoskopi bakal luwih dhuwur ing negara-negara Amerika Utara. Kasedhiya ahli bedah sing trampil lan sawetara kaluwihan operasi invasif minimal tinimbang operasi mbukak minangka sawetara faktor sing nyopir pasar piranti laparoskopi.
  • Pamuter utama ing pasar piranti laparoskopi fokus ing sistem bedah sing maju kanthi teknologi kanthi ketangkasan, ergonomik, lan paningkatan visual sing menehi kaluwihan kanggo ahli bedah lan nyuda resiko pasien nalika ngalami prosedur laparoskopi.
  • Nambah basis konsumen bebarengan karo fasilitas modern ing sektor kesehatan dijangkepi bisa nggawe dodolan piranti laparoskopi ing wilayah berkembang.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan pasar, njaluk conto iki[email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-497 

Tuwuh Popularitas Bedah Laparoskopi sayatan Tunggal

Operasi insisi situs tunggal digunakake kanthi akeh ing prosedur laparoskopi lan ngganti cara tradisional prosedur laparoskopi, ing ngendi papat nganti limang sayatan cilik digawe minangka titik mlebu kanggo instrumen laparoskopi. Sawetara mupangat utama saka prosedur laparoskopi sayatan siji-situs tinimbang prosedur tradisional yaiku kemungkinan infeksi sing sithik, asil kosmetik sing luwih apik, pulih kanthi cepet lan nyuda nyeri pasca operasi.

Miturut Journal of the Society of Laparoendoscopic Surgeons (JSLS), wanita sing ngalami operasi laparoskopi sayatan siji-situs cenderung nglaporake nyeri pasca operasi sing luwih murah tinimbang operasi laparoskopi metode tradisional. Panjaluk sing saya tambah kanggo operasi laparoskopi irisan siji bakal nyebabake tuwuhing pasar piranti laparoskopi.

Adopsi Model Pemasaran Perdagangan Langganan

Perusahaan nggunakake macem-macem skema model pemasaran kayata perdagangan langganan kanggo ngedongkrak adol piranti laparoskopi. Ing skema iki, perusahaan nyedhiyakake piranti medis kayata piranti laparoskopi kanthi basis bayar saben panggunaan. Mangkono, macem-macem segmen panggunaan pungkasan bisa entuk akses menyang piranti kasebut sing bisa uga larang banget, sing bisa mbantu produsen ngembangake pangsa pasar kanggo piranti laparoskopi, kanthi global.

Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Panjaluk [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-497 
Amarga kompetisi sing kuat, produsen piranti laparoskopi nggunakake strategi rega sing inovatif kanggo tetep dadi sing paling ngarep. Ngembangake akses piranti laparoskopi kanthi ngajari para profesional kesehatan liwat macem-macem konferensi lan pelatihan ngidini perusahaan nggawe piranti kasebut kanggo nambah adopsi lan nglengkapi fasilitas kesehatan kanthi alat sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake perawatan sing optimal kanggo pasien.

Interested in More About Report Inclusions?

Pasar Piranti Laparoskopi, panaliten anyar saka Future Market Insights, mratelakake babagan evolusi pasar piranti laparoskopi wiwit taun 2014 - 2018 lan menehi ramalan permintaan wiwit taun 2019 - 2029 adhedhasar jinis produk (piranti sistem energi langsung, trocars / piranti akses, piranti penutupan internal, laparoskop, instrumen akses tangan, piranti insuflasi, lan sistem bedah dibantu robot), aplikasi terapeutik (bedah bariatrik, bedah kolorektal, bedah umum, bedah ginekologi lan bedah urologi), lan pangguna pungkasan (rumah sakit, pusat bedah ambulatori, lan klinik) ing pitung wilayah utama.

Contact Us
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar