Airlines Norway Warta cepet USA

Layanan udara LCC anyar saka LA menyang Oslo

Norse Atlantic Airways bakal mabur ing antarane LA lan Oslo bakal mabur telung dina seminggu kanthi tarif siji-arah wiwit $169.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Los Angeles, California, minangka kutha paling anyar ing AS sing nampa Norse Atlantic Airways. Iki minangka prayaan peluncuran kaping papat maskapai wiwitan sajrone 2 wulan. Penerbangan antarane LA lan Oslo bakal dioperasikake telung dina seminggu kanthi tarif searah wiwit $169.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...