Pandhuan Layman kanggo Ekonomi Biru

landasan cilik
landasan cilik
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Negara-negara Ngembang Pulo Cilik (SID) diwatesi dening akeh pendhudhuk cilik lan kudu nyawang segara, lan kesempatan sing bakal ana, kanggo nggedhekake ekonomine. Penting, supaya masarakat ngerti konsep Ekonomi Biru supaya bisa nggunakake kesempatan sing ana lan bakal muncul supaya bisa ngasilake asil optimal saka strategi pangembangan iki.

Sanajan ukara "Ekonomi Biru" wis asring digunakake ing platform nasional lan internasional, nanging isih akeh masarakat sing angel ngerti pemahaman kasebut. Iki nyebabake panyipta inovatif 'Pandhuan Layman Ekonomi Biru'.

Tujuan Pandhuan kalebu: sensitivitas wong awam babagan apa sejatine konsep Ekonomi Biru, nampilake industri / sektor sing wis ana sing dadi bagean Ekonomi Biru, menehi conto kesempatan liyane sing ana nanging durung dikepengini kanthi lokal lan global, lan ngenali dhukungan lokal kanggo wong sing pengin golek ide bisnis ing Ekonomi Biru. 

Yayasan James Michel, sawijining LSM sing didegake tilas Presiden Republik Seychelles, Mr James Alix Michel, wis memimpin mobilisasi pendanaan lan sponsor kanggo produksi Pandhuan iki, sing diarepake bakal diterbitake ing wektu cedhak. Iki minangka usaha anyar sing apik lan muga-muga bisa nyinaoni akeh babagan konsep 'Ekonomi Biru' lan nyengkuyung supaya akeh wong sing gelem ngrampungake.

Sinau luwih lengkap babagan Yayasan James Michel ing: http://www.jamesmichelfoundation.org/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.