Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Le Méridien Hotels & Resorts: nggawa Glamour Back in Travel

SIARAN PERS: Underscoring Le Méridien Hotels & Resorts' ulang tahun 50 taun iki, merek sing asale saka Eropa iki ngrayakake warisan modern abad pertengahan amarga menehi sorotan babagan renovasi sing nyorot lan ngunggahake gaya tanpa wates iki kanthi nggunakake desain minangka dhasar kanggo nyengkuyung para tamu supaya luwih suwe lan nikmati urip sing apik. lelungan bali.

Kanthi kebangkitan iki, Le Méridien mbukak tujuan ing saindenging jagad lan nyengkuyung para tamu supaya alon-alon lan njupuk rosé sajrone jam emas, seneng mlaku-mlaku karo gelato, nyambungake maneh ing hub utawa kolam renang, lan nikmati kesenengan urip sing sederhana. Bagéyan saka portofolio Marriott Bonvoy saka 30 merek hotel sing luar biasa, Le Méridien duwe luwih saka 105 hotel lan resort ing tujuan sing diidam-idam ing saindenging jagad, ngundang para pencari budaya sing kreatif kanggo njelajah jagad kanthi gaya.

"Le Méridien tetep setya ing oyod lan warisan sugih sing asale saka taun 1960-an. Nalika kita ndeleng kebangkitan iki, ora mung babagan renovasi.

Iki minangka anggukan kanggo masa lalu, nanging uga babagan ngerteni carane kita wis adaptasi lan berkembang kanggo nyukupi kabutuhan lelungan donya saiki sing terus-terusan, "ujare Jennifer Connell, Pimpinan Merek Global, Le Méridien Hotels & Resorts lan Wakil Presiden, Distinctive Merek Premium, Marriott International. "Lelungan bali lan kanthi mangkono, kita pengin para tamu bisa nemu lokasi kanthi wektu luang lan istirahat kanthi cepet nalika ngrasakake kesenengan sing prasaja ing lingkungan sing akrab nanging apik."

Dina iki, desain quintessential merek ngemot estetika sing apik, nanging nyenengake sing diilhami dening Riviera Prancis lan pesona Mediterania sing santai lan santai. Saben detil dihiasi karo gaya kontemporer, canggih lan glamor. Tansah elegan lan kanthi mripat kanggo budaya, saben hotel lan resort ing portofolio katon kanggo nuduhake ukuran sethitik dikenal saka panggonan.

"Inti saka Le Méridien adhedhasar desain sing wicaksana lan bernuansa - sing menehi interpretasi tujuan kanthi rincian sing dikurasi sing nggambarake seni, masakan, lan budaya lokal," ujare Aliya Khan, Wakil Presiden Desain, Merek Gaya Hidup, Marriott. Internasional. "Nalika nggambarake semangat Eropa sing beda saka merek kasebut, kita menehi penghormatan kanggo ngrancang ide sing duwe pengaruh sing padha karo sèket taun kepungkur kanggo nyegerake ruang kita. Hubungane karo konsep kasebut lan evolusi sing ngidini merek bisa morph lan mekar pengalamane.

Wisatawan sing duwe pikiran kreatif bisa nyetel agenda tanpa agenda menyang properti sing dibayangake maneh:

Le Méridien Lav, Split: Dumunung ing Dalmatian Coast, mung drive cendhak saka tengah Split, hotel nawakake views biasa liwat pesisir Adriatik lan pulo cedhak.

Ngungkapake renovasi ekstensif ing wulan April, desain ulang hotel kasebut nggawe rasa modern lan hawane, nalika menehi penghormatan marang warisan hotel, nampilake pop biru, dicampur karo tekstur rotan lan aksen metalik nada sampanye.

Foto ireng lan putih abad pertengahan sing nyathet urip saben dina ing Split ing saindhenging hotel, nglengkapi suasana sing apik banget.Le Méridien Cyberport, Hong Kong: Dikarepake dibukak maneh ing Juli, hotel gaya urip sing apik lan apik bakal diowahi kanthi estetika modern abad pertengahan.

Nggawe atmosfer transformatif sing béda lan unik, desain hotel bakal duwe penekanan ing bahan-bahan alami lokal sing kontras karo fitur desain tactile sing luwih peteng, sing nganggep budaya lokal.

Setel ing latar mburi Reservoir Pok Fu Lam lan Victoria Peak, hotel kasebut bakal diluncurake maneh minangka tujuan pinggir segara sing ngajak warga lokal lan wisatawan kanggo nemokake lan nikmati urip kanthi gaya.

Le Méridien Bangkok: Dumunung ing distrik komersial Silom ibukutha Thailand, hotel kasebut dijadwalake bakal ngrampungake renovasi lengkap ing wulan iki. Kamar sing didesain ulang digabungake karo inti budaya Thai sing ana ing perabotan lan fitur sing cocog karo gaya urip para wisatawan internasional saiki.

Ing ngisor kanopi krim sing apik, kamar sing wiyar bisa mulihake rasa tenang liwat nada sing disenyap, dekorasi minimalis, lan jembar sing direncanakake kanthi apik.

Kajaba iku, pengalaman pangan lan wedang hotel bakal nampa upgrade kalebu area ruangan anyar ing Lounge lobi sawijining, Latitude 13; bar anyar kanggo klumpukan sosial disebut Tempo Bar, kang njupuk isyarat desain saka irama saka skyline Bangkok lan kurva emas tradisional kuil gedhe kutha; lan restoran anyar sing spesialisasine ing Memphis barbeque.

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa: Originally dibangun ing 1929 lan dumunung ing Tarragona, property rampung renovasi lengkap ing 2018 lan dibalèkaké menyang hotel karo salah siji saka spa paling gedhe ing Spanyol. Sanctuary kanggo kesehatan, dibangun dening pantai emas San Salvador kanggo njupuk keuntungan saka iklim panas lan marasake awakmu, segara sugih nutrisi.

Lanskap alam sing ngubengi wilayah kasebut diajeni dening ruangan ruangan hotel sing mewah, nanging uga ora konvensional liwat sentuhan modern sing khas:

Ruang patemon multi-sensori, ruang iki ngrevolusi desain acara tradisional kanggo nambah imajinasi.

Kreativitas lan inovasi gabung karo proyeksi 360º lan sistem aroma sing bisa diatur kanggo nggawe pengalaman sing immersive lan digawe khusus sing ngowahi acara apa wae dadi perjalanan multi-sensori.

Le Méridien Ile Maurice:

Posisi sing apik ing jejere pantai pasir Pointe aux Piments ing Pesisir Barat Laut Mauritius, desain anyar resort pinggir pantai, sing rampung ing April, minangka tandha warisan sugih pulo sing nampilake karya seni lan pengalaman sensori lokal multikultural, nggawe lingkungan sing stimulasi lan hotspot kanggo penyayang seni lan lelungan saka kabeh bawana ing panelusuran inspirasi tropis.

Desain elegan sing langgeng narik inspirasi saka akar merek ing dina-dina perjalanan sing glamor lan njupuk isyarat saka resor ing sekitar lanskap tropis.

Kamar tamu modern lan minimal transisi mulus saka njaba kanthi sentuhan krim lan biru sing nglengkapi kain bertema lokal lan headboard khusus sing nggambarake bahan pedesaan sing asale saka Mauritius.

Ing ngarep, merek ngarepake hotel marque tambahan kayata Le Méridien New Orleans lan Le Méridien Tampa, lan The Courthouse kanggo ngrampungake renovasi taun ngarep.

| Pawarta | Warta Lelungan - nalika kedadeyan ing lelungan lan pariwisata

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...