Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Kuliner Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Pernikahan Romantis Blanja Pariwisata News Wire Plancongan USA

Leisure & Hospitality Faktor pengangguran paling gedhe ing laporan proyek AS anyar

Leisure & Hospitality Faktor pengangguran paling gedhe ing laporan proyek AS anyar
Leisure & Hospitality Faktor pengangguran paling gedhe ing laporan proyek AS anyar
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Perjalanan AS ngetokake pratelan ing ngisor iki babagan laporan tenaga kerja Biro Statistik Tenaga Kerja Februari, sing negesake manawa 73% kerja sing ilang ana ing Leisure & Hospitality (L&H):

"Laporan kerja sakabèhé saiki bisa dadi warta ekonomi sing apik kanggo sektor tartamtu, nanging meh telung perempat (73%) kabeh pakaryan isih ilang amarga pandemi ana ing Leisure & Hospitality (L&H). Pemulihan sing ora rata ing sektor kasebut amarga kekurangan tenaga kerja sing kasedhiya, lan bathi mudhun amarga kekurangan wisatawan internasional sing mlebu lan nyuda lelungan bisnis lan acara profesional. Nomer proyek saiki nggambarake kabutuhan gedhe kanggo nyepetake bali bisnis lan lelungan mlebu internasional lan pemulihan posisi L&H kasebut.

“Nalika sakabèhé US lapangan kerja mung 1.4% ing sangisore tingkat 2019, L&H mudhun 9% sing ora proporsional. Tumindak cepet dibutuhake dening administrasi lan Kongres kanggo nyengkuyung lelungan internasional mlebu, mulihake perjalanan bisnis lan njamin pemulihan sing rata ing kabeh sektor.

Ngukur sadurunge Administrasi lan Kongres kanggo ningkatake pemulihan industri perjalanan kalebu:

  • Mbusak syarat tes pra-budhal kanggo kabeh kedatangan internasional mlebu sing wis divaksinasi.
  • Nyedhiyakake dhukungan darurat kanggo Merk USA liwat wacana Mulihake Merk USA Tumindak.
  • Raising tutup ing Visa H-2B kanggo nyuda ora ana tenaga kerja kanggo luwih saka siji yuta lowongan kerja ing industri Leisure & Hospitality.
  • Nyedhiyakake kridit lan potongan pajak sementara sing ditargetake kanggo ngrangsang mbuwang lelungan bisnis, hiburan langsung lan acara pribadi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...