Airlines Qatar Warta cepet

Lelungan luang bali kanggo penumpang Qatar Airways

Qatar Airways nyedhiyakake pilihan lelungan sing luar biasa sajrone Musim Panas 2022 kanthi penerbangan saben dina saka Bandara Paling apik ing Donya, Hamad International, menyang jaringan global kanthi akeh pilihan luang. Apa penumpang nggoleki preian musim panas kalebu gateway pantai sing tenang, istirahat kutha sing energik, tujuan petualangan sing wani utawa kulawarga lan kanca sing luar biasa lolos, ana sing bisa ditindakake kanggo kabeh wong.

Maskapai iki nyedhiyakake konektivitas global saka luwih saka 140 gateway ing saindenging jagad menyang sawetara tujuan liburan sing paling dikarepake, nalika nawakake kenyamanan lan layanan sing luar biasa ing pesawat kanggo menehi penumpang perjalanan sing ora bisa dilalekake.

Kepala Eksekutif Qatar Airways Group, Bapak Akbar Al Baker, ngandika: "Aku yakin yen lelungan luang bakal katon maneh ing musim panas iki, lan aku ngundang para wisatawan supaya Qatar Airways dadi bagian saka perjalanan lan nikmati bintang 5 kita. Hospitality ing Papan. Rong taun kepungkur wis dadi frustasi banget kanggo sapa wae sing pengin lelungan ing saindenging jagad, uga tantangan kanggo sektor lelungan. Nanging nyuda watesan lelungan ing pirang-pirang wilayah ing jagad iki bakal mbantu pulih kanthi cepet lan positif.

Penyayang pantai bisa njelajah swarga Bali nalika nemokake alam, kuliner lan resort pantai sing mewah. Utawa rendhem ing srengenge lan nikmati swasana tropis ing Phuket utawa Seychelles, nalika ngrasakake segara sing kumrincing lan pemandangan wit kurma.

Sing looking for a break kutha, operator nasional Negara Qatar ngoperasikake penerbangan menyang kutha-kutha sing nggumunake ing saindenging jagad. Lelungan sing seneng eksplorasi bisa ngunjungi Praha lan nikmati pemandangan seni sing rame lan kastil sing dijaga kanthi apik, utawa entuk inspirasi arsitektur (lan gelato!) ing Roma. Kutha Italia akeh karo keajaiban sejarah lan pilihan panedhaan asli tanpa wates. Kajaba iku, Bangkok minangka megalopolis Asia sing apik, dikempalken karo swasana, dalan-dalan sing rame lan kaendahan alam.

Senadyan pantai lan kutha ana ing ndhuwur dhaftar panggonan luang kanggo lelungan, lokasi kalebu Kilimanjaro, Cape Town lan Amman gumunggung kamungkinan ngulandara kamulyane kanggo wong-wong sing seneng numpak kapal ing preian ngédap. Lelungan bisa nglampahi limang kanggo pitung dina hiking Gunung Kilimanjaro, utawa jaunt ing demo safari kepileh, njelajah satwa Afrika Kidul utawa uwal kanggo Wadi Rum ing Yordania kanggo pengalaman camping macem.

Escapes extravagant nunggu pasangan lelungan ing Santorini, Maladewa lan romantis Paris, ngendi padha bisa manggon ing pengalaman sapisan ing-a-urip ing ngimpi, gateways picturesque. Kulawarga uga bisa milih kanggo lelungan menyang Barcelona utawa menyang Nairobi lan mlumpat ing Safari Kenya kanggo nemokake Taman nasional.

Penerbangan menyang tujuan ing ngisor iki:

  • Amman, Yordania (21 penerbangan saben minggu)
  • Bali, Indonesia (7 penerbangan saben minggu)
  • Bangkok, Thailand (21 penerbangan saben minggu)
  • Barcelona, ​​Spanyol (14 penerbangan saben minggu)
  • Cape Town, Afrika Kidul (10 penerbangan saben minggu)
  • Kilimanjaro, Tanzania (10 penerbangan saben minggu)
  • Maladewa (28 penerbangan saben minggu)
  • Nairobi, Kenya (14 penerbangan saben minggu)
  • Paris, Prancis (21 penerbangan saben minggu)
  • Phuket, Thailand (10 penerbangan saben minggu)
  • Praha, Republik Ceko (7 penerbangan saben minggu)
  • Roma, Italia (14 penerbangan saben minggu)
  • Santorini, Yunani (3 penerbangan saben minggu)
  • Zanzibar, Tanzania (7 penerbangan saben minggu)
Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar