Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Health Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Perjalanan bisnis nggawe mbalek maneh

Perjalanan bisnis nggawe mbalek maneh
Perjalanan bisnis nggawe mbalek maneh
ditulis dening Harry Johnson

Sawise ngilangi watesan COVID-19 global, nyebutake ing pengajuan 'lelungan bisnis' saben perusahaan ing kabeh sektor mundhak 17% ing taun 2021 lan mundhak 4% maneh ing taun 2022, nuduhake manawa perusahaan kepengin nerusake perjalanan bisnis.

Telpon Zoom cukup kerep sajrone taun 2020 lan 2021 kanggo adol, marketing, utawa kegiatan liyane. Mundhak saka lelungan bisnis saben titik perusahaan ing perusahaan sing pengin mbalekake rapat-rapat langsung sanajan isih ana akeh kasus COVID-19 ing ndonya.

Ing taun 2022, luwih saka 1,500 perusahaan umum mbahas perjalanan bisnis. Akeh perusahaan lelungan lan pariwisata optimistis babagan perusahaan sing bali kerja, amarga tambah akeh permintaan kanggo lelungan bisnis bakal mbantu nyepetake garis wektu pemulihan.

Maskapai penerbangan kanthi cepet nambah jadwal Musim Semi/Musim Panas kanggo 2022, amarga program vaksinasi nuduhake kemajuan sing kuat ing pirang-pirang pasar utama kanggo industri perjalanan, sing nyebabake kapercayan pesenan mundhak ing 2021.

Nanging, akeh maskapai sing angel nyewa, dokter kewan, lan nglatih staf anyar kanggo nyukupi panjaluk penerbangan internasional sing ora dikarepake saka lelungan lan saiki kudu mbatalake atusan penerbangan.

Perusahaan ngrembug ngasilake luwih akeh dodolan liwat lelungan bisnis lan yakin bakal nutup kesenjangan sing dibukak ing taun 2020 lan 2021 nalika kegiatan pemasaran utawa pameran dagang kena pengaruh.

Nanging, isih ana perusahaan liyane sing ngrembug babagan nyuda lelungan. Contone, perusahaan internet Baidu wis menehi komentar babagan nyuda lelungan bisnis amarga watesan COVID-19.

Perusahaan saka sektor kalebu layanan finansial, ritel, konstruksi, lan teknologi paling akeh nyebutake perjalanan bisnis saben perusahaan lan optimistis bakal nerusake lelungan kasebut ing taun 2022. Sawetara perusahaan kasebut kalebu PayPal, American Express, Microsoft lan Vinci SA.

Nalika optimisme babagan lelungan bisnis saya mundhak ing taun 2022, uga penting kanggo dicathet manawa akeh perusahaan bakal terus nawakake pilihan kerja saka omah kanggo karyawan lan nyuda anggaran kanggo lelungan bisnis.

Kanthi kahanan sing durung mesthi amarga pandemi sing terus-terusan, perusahaan mung bisa ndeleng lelungan bisnis yen perlu.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...