Warta Breaking Travel China Tujuan Yunani Industri Hospitality Hotel & Resor Indonesia Japan News Rusia Spanyol Swedia Swiss Thailand Pariwisata News Wire Plancongan Ukraine Inggris USA

Lelungan internasional: munggah lan mudhun

Gambar duweni stokpic saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Apa sing ditindakake lelungan internasional sawise 2 1/2 taun watesan kesehatan COVID-19 sing nyebabake ekonomi kena pengaruh negatif?

Apa lelungan internasional mengkono sawise 2 1/2 taun Covid-19 Watesan kesehatan sing nyebabake ekonomi kena pengaruh negatif?

Adhedhasar data sing diklumpukake dening rencana data seluler sing digunakake nalika lelungan internasional, Ubibi e SIM nemtokake manawa kuartal pisanan 2022 nuduhake tandha-tandha pemulihan sing positif. Umume negara wis ngilangi larangan lelungan sing bisa uga nambah gerakan global.

Apa sing bisa diarepake sajrone musim panas?

Miturut dodolan rencana data, ing sasi Maret, April lan Mei, ana kenaikan gedhe 247% ing lelungan internasional sakabèhé dibandhingake periode sing padha taun kepungkur.

Quadruple digit mundhak ing Eropah

Tujuan Eropa tartamtu nuduhake kenaikan sing nggumunake kanthi wektu Italia mundhak 1263% ing taun 2021 lan Portugal mundhak 1721% dibandhingake taun kepungkur. Swiss, Yunani, lan Spanyol uga nuduhake mundhak gedhe.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Amerika tresna Prancis tresna Amerika

Umume wong Eropa lelungan menyang Amerika Serikat nalika lelungan internasional, utamane Prancis. Lan sabanjure, nalika wong Amerika lelungan menyang Eropa, dheweke seneng banget karo Prancis.

Asia isih turu

Nalika Jepang wis nuduhake pemulihan sing sithik, uga Thailand lan Indonesia, umume tujuan ing Asia ora ngalami kenaikan dramatis ing lelungan lan kosok balene, durung akeh wong Asia sing lelungan ing ndonya. 

Apa bab hotel?

Sanajan nambah jumlah lelungan, pendhudhuk hotel ora ndhaptar influx positif sing padha. Ing ndonya, hotel terus nelusuri tantangan sing asale saka COVID-19 bebarengan karo tersangka tantangan sing biasane ana ing bentuk ekonomi lan kekurangan tenaga kerja, nanging uga amarga masalah politik global kayata perang Rusia-Ukraina.

Ing Amerika, pendhudhukan hotel mudhun kurang saka 1 titik persentase ing wiwitan taun, kanthi Jepang, Spanyol, lan Jerman ngrekam penurunan sing drastis. Ing sisih ndhuwur, ana panjaluk gedhe kanggo kamar hotel ing Inggris, Swedia, lan China, kanthi London, Dublin, lan Coventry mlebu kanthi pendhudhukan 92%.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...