Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Kiribati News Pariwisata Wisata

Lelungan menyang Kiribati? Mauri kanggo sampeyan!

Pariwisata Kiribati
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Kiribati ngumumake, yen kabeh lelungan internasional menyang lan saka Kiribati bakal normal maneh ing tanggal 1 Agustus 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan arep ngunjungi Kiribati?

Kiribati, kanthi resmi Republik Kiribati, iku sawijining negara pulo ing Samudra Pasifik tengah. Populasi permanen luwih saka 119,000, luwih saka setengah saka wong-wong mau manggon ing Tarawa Atoll. Negara kasebut dumadi saka 32 atol lan siji pulo karang sing adoh, Banaba.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar