Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean budaya Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Summer Travel to Jamaica Jammin' with Reggae Sumfest

gambar duweni saka Jamaica Tourist Board

Sektor pariwisata Jamaika nampa dorongan sing signifikan ing musim panas iki amarga festival musik taunan sing populer, Reggae Sumfest.

Festival Musik Montego Bay sing Apik Narik Pengunjung ing Pulo

Sektor pariwisata Jamaika nampa dorongan sing signifikan ing musim panas iki amarga festival musik taunan sing populer, Reggae Sumfest, sing dianakake saka 18-23 Juli. Dijenengi 'The Return' amarga iki minangka pisanan acara kasebut ditindakake kanthi pribadi wiwit pandemi, festival taun iki sukses banget sing narik akeh pengunjung internasional menyang pulo kasebut sajrone musim lelungan musim panas sing sibuk.
 
"Kita seneng banget ndeleng jumlah pamirsa sing gedhe kanggo bali Reggae Sumfest taun iki," ujare Menteri Luar Negeri. Pariwisata Jamaika, ing Hon. Edmund Bartlett. "Malah kanthi pilihan livestreaming acara kasebut, pancen apik banget yen akeh wong sing milih lelungan menyang Jamaika lan rawuh ing acara kasebut. Sukses Reggae Sumfest 2022 minangka bukti bali saka lelungan, utamane kanggo acara, lan pemulihan sing kuat ing sektor kasebut. 

Wiwit didegaké ing taun 1993, Reggae Sumfest wis dadi festival musik paling gedhé ing Jamaika lan Karibia, sing dianakaké saben taun ing pertengahan Juli ing Langkawi. Reggae Sumfest 2022 minangka bali epik sing kalebu All White Party (kode busana), Global Sound Clash, Beach Party lan liya-liyane bebarengan karo barisan pertunjukan musik langsung sing spektakuler. 


 
"Nalika Jamaika minangka negara pulo cilik, musik kita jelas duwe pengaruh ing skala global minangka bukti dening wisatawan internasional sing teka kanggo ngalami Reggae Sumfest."

Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, Donovan White, nambahake, "Pancen nyenengake kanggo ndeleng akeh wong sing teka bebarengan amarga seneng karo musik reggae lan dancehall ing kene, ing papan kelairan genre kasebut."
 
Rong bengi utama festival kasebut yaiku Dancehall Night ana, Juli 22, lan Reggae Night ana, Juli 23. Dancehall wengi ndeleng sawetara pagelaran stand-out lan nampilaken seniman-menang penghargaan kalebu Aidonia, Shenseea lan ratu Dancehall. , Spice, uga akeh bakat munggah-lan-teka ing daptar tugas. Kangge, Reggae Night nggumunake wong akeh karo sawetara musisi sing paling misuwur ing genre kayata Beres Hammond, Koffee, Dexta Daps, Sizzla, Christopher Martin, Beenie Man, Bounty Killer lan liya-liyane. Ing wengi loro kasebut, akeh peserta sing katon nembangake lagu-lagu sing disenengi lan ngacungake tangan ing udhara kanggo irama sing nyenengake. 
 
Anjog menyang festival rame ana Global Sound Clash, dianakaké ana 21 Juli. Pengalaman musik unik, kompetisi iki weruh seniman push watesan kreatif ing macem-macem babak sistem swara battling nalika pelanggan nari musik kabeh wengi dawa. Ing pasuryan kuku-biting mati, iku Saint Ann basis swara sistem, Bass Odyssey, sing menang kamenangan lan hak bragging. 

Pemain kriket internasional, Chris Gayle (ing kiwa); Penjabat Wakil Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, Peter Mullings (kapindho saka kiwa); CEO, Downsound Records, lan promotor Reggae Sumfest, Joe Bogdanovich (kapindho saka tengen); Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (ing tengen)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaica's Reggae Sumfest, mangga klik kene.
 
Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, mangga klik kene.


DEWAN WISATA JAMAIKA


Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing dununge ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga ana ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dununge ing Berlin, Barcelona, ​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris. 
 
Ing taun 2021, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya,' 'Tujuan Keluarga Utama ing Dunia' lan 'Tujuan Pernikahan Utama ing Donya' kanggo taun kapindho kanthi berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi 'Dewan Wisatawan Utama Karibia' kanggo 14 taun berturut-turut; lan 'Tujuan Utama Karibia' kanggo 16 taun berturut-turut; uga 'Destinasi Alam Paling Apik Karibia' lan 'Destinasi Wisata Petualangan Paling Apik Karibia.' Kajaba iku, Jamaika dianugerahi papat Penghargaan Travvy 2021 emas, kalebu 'Tujuan Paling apik, Karibia / Bahamas,' 'Tujuan Kuliner Paling Apik -Karibia,' Program Akademi Agen Perjalanan Paling Apik'; uga penghargaan TravelAge West WAVE kanggo 'Papan Pariwisata Internasional Nyediakake Dhukungan Penasihat Perjalanan Paling Apik' kanggo rekor kaping 10. Ing taun 2020, Asosiasi Penulis Wisata Wilayah Pasifik (PATWA) menehi jeneng Jamaika minangka 'Tujuan Taun kanggo Pariwisata Lestari' 2020. Ing taun 2019, TripAdvisor® menehi peringkat Jamaika minangka Tujuan Karibia #1 lan Tujuan Paling apik #14 ing Donya. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur. 
 
Kanggo rincian babagan acara khusus sing bakal teka, atraksi lan akomodasi ing Jamaika, bukak situs web JTB ing visitjamaica.com utawa nelpon Jamaica Tourist Board ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan YouTube. Deleng blog JTB ing islandbuzzjamaica.com.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...