Health Warta cepet USA

Apa lelungan nggawe sampeyan lara?

Penumpang sing kuwatir diwenehi saran babagan cara nyuda gejala penyakit lelungan nalika lelungan ing musim panas iki.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Penumpang sing kuwatir diwenehi saran babagan cara nyuda gejala penyakit lelungan nalika lelungan ing musim panas iki.

Pakar nyewa mobil liburan ing StressFreeCarRental.com wis nyelidiki wolung solusi sing gampang kanggo nyegah wong sing liburan ngalami penyakit lelungan.

Penyakit lelungan disebabake obahe sing konsisten nalika lelungan lan ditemokake paling umum ing bocah-bocah lan wanita ngandhut.

Tip prasaja kayata lungguh ing ngarep mobil lan muter mudhun jendhela bisa nggawe prabédan gedhe kanggo sapa wae sing ngalami gejala ngelu lan pusing.

Juru bicara saka StressFreeCarRental.com ujar: "Salah sawijining rasa wedi sing paling gedhe kanggo wong sing lelungan yaiku penyakit lelungan sing bisa nyebabake lelungan bakal rusak.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Nggunakake cara sing gampang kayata permen karet lan ora nggulung ing telpon bisa nyuda gejala kayata mual.

"Nurutake saran penting iki bisa nggawe kabeh prabédan kanggo penumpang lan ngidini dheweke tekan tujuan kanthi tenang."

Mangkene wolung tips migunani saka StressFreeCarRental.com kanggo nyegah penyakit lelungan:

Muter mudhun jendhela

Nghirup hawa seger iku penting nalika penumpang lara. Ambegan ing hawa seger bisa nyuda gejala mual. Nalika lelungan numpak montor mabur, uripake AC kanggo ngenthengake rasa lara.

Tinggal hydrated

Banyu minangka kunci kanggo nyuda keruwetan sirah sing disebabake dening penyakit lelungan. Ngombe akeh lan ngindhari godaan saka segelas prosecco utawa minuman bersoda.

Bungkus permen karet

Ngunyah permen karet bisa ngenthengake weteng, amarga hawa adhem bisa ngendheg otot weteng lan ngilangi rasa lara. Nggawa loro peppermint lan jahe permen karet kanggo mbantu penyakit.

Snack entheng

Ngindhari panganan sing abot lan berminyak nalika lelungan. Pilih sawetara cemilan asin entheng kayata cokotan rumput laut utawa krupuk garing sing ora ngganggu lara weteng.

Muter sawetara lagu sing apik

Gangguan minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo mbantu pikiran sampeyan lali babagan beban penyakit lelungan. Puter lagu-lagu favorit ing radio kanthi volume sing sithik kanggo fokusake pikiran sampeyan ing bab liya kajaba krasa lara.

Nggawa tas lara

Pilihan pungkasan bisa uga dibutuhake yen sampeyan ora bisa nindakake apa-apa kanggo nyegah penyakit. Duwe tas lara ing kapal bisa nggawe sampeyan luwih tenang, amarga sampeyan ngerti ana pilihan liyane sing kasedhiya.

Njaluk ing kursi ngarep

Apa ing nyewa mobil kulawarga utawa lelungan karo kanca-kanca, lungguh ing ngarep ngidini sampeyan fokus ing dalan lan nyuda kemungkinan penyakit lelungan.

Tetep mati ing layar

Minangka bisa nggodho, nggulung ing media sosial bisa nambah ngelu dening straining mripat saka ndeleng ing layar padhang. Paling apik kanggo nyelehake telpon nganti pungkasan perjalanan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...