Austria Warta Breaking Travel negara | wilayah Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Jerman News Pariwisata

lelungan outbound Jerman pembangunan ngageti

Draft otomatis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wong Jerman luwih seneng ora mangan, nanging dheweke pengin lelungan - lan bakal ditampilake maneh - kanthi cepet

Jerman bakal maneh dadi juara donya ing lelungan lan pariwisata internasional.

Ing taun 2024, lelungan metu saka Jerman bakal ngluwihi angka rekor 2019.

Ing 2019 116.1 yuta wong Jerman lelungan internasional. Ekonomi ora ana ing wangun sing paling apik, nanging ora ngalangi wong Jerman kanggo njelajah donya.

Ing taun 2024, jumlah iki samesthine bakal dadi rekor 117.9 yuta wong Jerman sing lelungan menyang luar negeri.

Operator tur lan agen perjalanan wis siyap ing basa Jerman. Lelungan sing ramah anggaran, kunjungan menyang kanca lan kulawarga, lan lokasi non-kutha-utamane ing tujuan liburan favorit negara, Austria-sing paling populer. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Data iki minangka bagéan saka riset kanggo laporan paling anyar GlobalData, 'Germany Source Tourism Insight, Update 2022', sing nyathet manawa pemulihan pariwisata metu ing Jerman ngetutake lemah ing 2020 lan 2021 nalika watesan COVID sing ketat minangka norma. Jumlah pariwisata outbound Jerman nyusut dadi bagian sekedhik saka apa sing ana ing taun 2019. Mudhun 64.5% taun-taun (YoY) saka 116.1 yuta lelungan ing taun 2019 dadi 41.2 yuta ing 2020 sadurunge mudhun maneh ing taun 2021 dadi mung 40.4 yuta.

Pemulihan sing dikarepake ditampilake ing laporan GlobalData minangka kabar apik. Jerman tetep dadi salah sawijining pasar sumber pariwisata sing paling penting kanggo akeh tujuan.

Preian murah

Nalika rega mundhak wis entuk anggaran saben wong, lelungan Jerman asring golek pilihan sing ramah anggaran. Survei dening GlobalData nemokake manawa 55% responden Jerman ngerteni 'keterjangkauan' minangka faktor utama kanggo mutusake menyang ngendi arep liburan, mula operator murah (LCC) kayata RyanAir, EasyJet, Eurowings, Air Berlin, TUIfly, lan Condor bisa uga dadi port-of-call pisanan nalika nerangake lelungan internasional. 

Wektu inflasi sing dhuwur biasane bakal nyuda permintaan kanggo lelungan internasional. Kahanan iki saiki, nanging beda.

Kekacauan ing Bandara

Kekacauan lan garis ing bandara utama Jerman mung bisa dadi wiwitan nganyari maneh industri perjalanan lan pariwisata Jerman.

Apa jinis Hotel sing bakal ditindakake wong Jerman?

Akeh wong sing seneng lelungan Eropa sing pengin tetep rencana liburan mung bisa nyuda jumlah sing dituku kanggo produk lan layanan sadurunge lan sajrone lelungan. Contone, wong sing seneng lelungan sing biasane nginep ing hotel kelas menengah saiki bisa milih akomodasi sing murah.

Luwih saka seprapat wong sing lelungan Jerman nulis buku liwat agen perjalanan online

Layanan lan produk digital sing paling penting nalika narik pasar Jerman.

Kepiye carane wong Jerman bakal lelungan?

Survei dening GlobalData ngandhakake yen 29% responden Jerman biasane nggunakake agen perjalanan online nalika lelungan. Iki minangka cara pesenan sing paling populer, disusul pesenan langsung karo panyedhiya penginapan (16%) lan agen perjalanan langsung ing toko (15%).

Kaputusan iki kanggo Book karo agen travel (loro online lan mati) selaras karo prioritas lelungan Jerman panggonan ing 'sepira uga produk lan layanan sing ngarang kabutuhan.

Ngunjungi kanca lan sedulur minangka alasan utama kanggo lelungan

Survei GlobalData ngandhakake yen 29% turis Jerman biasane preian kanggo ngunjungi kulawarga lan kanca-kanca. 

Ing sisih liya saka skala, mung 11% saka responden ujar manawa dheweke nindakake preian gastronomi ing taun 2021, jumlah cilik - utamane yen dibandhingake karo jagad liyane, sing rata-rata 26%.

Iki bisa uga amarga kuwatir babagan pandemik, amarga mung 17% wong sing lelungan Jerman ujar manawa ora kuwatir babagan panyebaran virus kasebut.

Prihatin babagan virus

Nalika keprihatinan babagan pandemik saya suda, rasa ora nyaman sing terus-terusan iki bakal tetep ora ana minat turis Jerman babagan kegiatan gastronomi internasional ing separo pungkasan taun 2022.

Kangge, panjaluk preian istirahat kutha kemungkinan bakal suda sajrone wektu sing cendhak amarga wedi infeksi COVID-19, sing bisa nyebabake panjaluk tujuan ing wilayah sing luwih akeh. 

Pamulihan ing lelungan Jerman kabar apik kanggo Austria

Austria tetep dadi tujuan metu nomer siji kanggo turis Jerman amarga rute lelungan sing gampang lan langsung antarane negara loro kasebut. Austria uga nawakake turis Jerman minangka tujuan deso kanthi pengalaman aman COVID-19. Jerman terus-terusan dadi demografi turis mlebu paling gedhe ing Austria, lan nalika pandemi ora owah, skala pariwisata mlebu mudhun banget saka 14.4 yuta turis Jerman ing 2019 dadi 8.6 yuta ing 2020 lan 5.8 yuta ing 2021.

Kebanjiran turis Jerman sing diantisipasi dening Austria bakal menehi dorongan sambutan kanggo pemulihan industri pariwisata Austria, kanthi 14.5 yuta turis Jerman samesthine ing taun 2024.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...