Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lelungan penumpang udara antarane AS lan Eropa munggah 783%

Lelungan penumpang udara antarane AS lan Eropa munggah 783%
Lelungan penumpang udara antarane AS lan Eropa munggah 783%
ditulis dening Harry Johnson

Miturut data paling anyar sing dirilis dening Kantor Perjalanan lan Pariwisata Nasional AS (NTTO), ing Mei 2022:

Enplanements penumpang lalu lintas udhara AS-International (APIS/I-92* rawuh + budhal) gunggunge 16.764 yuta ing Mei 2022, munggah 129% dibandhingake Mei 2021, nanging enplanements tekan 76% saka volume pra-pandemi Mei 2019.

Miwiti Perjalanan Udara Non-Stop ing Mei 2022

  • Kedatangan Penumpang Udara Non-AS menyang Amerika Serikat saka negara manca, gunggunge 3.586 yuta, +132% dibandhingake Mei 2021 lan (-34.6%) dibandhingake Mei 2019.

Ing cathetan sing gegandhengan, kedatangan 'pengunjung' jaban rangkah (ADIS/ “I-94”) gunggunge 2.022 yuta, sasi kapitu sasi berturut-turut rawuh ing jaban rangkah luwih saka 1.0 yuta lan sasi kapindho ngluwihi 2.0 yuta wiwit Februari 2020.

  • Penumpang Udara Warga AS budhal saka Amerika Serikat menyang negara manca gunggunge 4.864 yuta, +124% dibandhingake Mei 2021 lan (-13.0%) dibandhingake Mei 2019.

Sorotan Wilayah Donya 

  • Negara paling dhuwur yaiku Meksiko 3.00 yuta, Kanada 1.82 yuta, Inggris 1.42 yuta, Jerman 820 ewu lan Republik Dominika 781 ewu.
  • Lelungan Udara Regional Internasional menyang/saka Amerika Serikat:
    • Eropa gunggunge 5.291 yuta penumpang, munggah 783% saka Mei 2021, nanging mudhun (-25.5%) dibandhingake Mei 2019
    • Amérika Kidul / Tengah / Karibia gunggunge 4.351 yuta, munggah 43% ing Mei 2021, nanging mung mudhun (-9.2%) dibandhingake Mei 2019
    • Asia gunggunge 876 ewu penumpang, munggah 256% saka 21 Mei, nanging isih mudhun (-73.3%) dibandhingake Mei 2019
  • Top US Ports porsi lokasi internasional padha New York (JFK) 2.33 yuta, Miami (MIA) 1.77 yuta, Los Angeles (LAX) 1.39 yuta, Newark (EWR) 1.36 yuta lan Chicago (ORD) 1.03 yuta.
  • Pelabuhan Asing Top sing nglayani lokasi AS yaiku London Heathrow (LHR) 1.24 yuta, ngganti Cancun (CUN) 1.03 yuta, Toronto (YYZ) 823k, Mexico City (MEX) 630k lan Paris (CDG) 625k.

* Program APIS/I-92 nyedhiyakake informasi babagan lalu lintas udara internasional sing ora mandheg antarane Amerika Serikat lan negara liya.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...