Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lelungan penumpang udara antarane AS lan Eropa munggah 1,003%

ditulis dening Harry Johnson

Data bubar dirilis dening Kantor Pariwisata lan Pariwisata Nasional (NTTO) nuduhake yen ing April 2022:

Enplanement penumpang lalu lintas udhara AS-International (APIS / "I-92" rawuh + budhal) gunggunge 15.447 yuta ing April 2022, munggah 167% dibandhingake April 2021, nanging enplanement mung tekan 73% saka volume pra-pandemi April 2019.

Miwiti Perjalanan Udara Non-Stop ing April 2022

  • Kedatangan Penumpang Udara Non-AS menyang Amerika Serikat saka negara manca, gunggunge 3.620 yuta, +203% dibandhingake April 2021 lan (-36.7%) dibandhingake April 2019.

Ing cathetan sing gegandhengan, kedatangan 'pengunjung' jaban rangkah (ADIS/"I-94") gunggunge 2.044 yuta, kaping enem sasi berturut-turut rawuh ing jaban rangkah luwih saka 1.0 yuta lan sasi kapisan ngluwihi 2.0 yuta wiwit Februari 2020.

  • Penumpang Udara Warga AS budhal saka Amerika Serikat menyang negara manca gunggunge 4.098 yuta, +149% dibandhingake April 2021 lan (-13.6%) dibandhingake April 2019.

Sorotan Wilayah Donya 

  • Negara paling dhuwur yaiku Meksiko 3.09 yuta, Kanada 1.68 yuta, Inggris 1.19 yuta, Republik Dominika 793 ewu lan Jerman 653 ewu. Cathetan: Lelungan udara menyang/saka Eropa gunggunge 4.29 yuta penumpang, munggah 1003% saka April 2021.
  • Top US Ports porsi lokasi internasional ana New York (JFK) 2.15 yuta, Miami (MIA) 1.77 yuta, Los Angeles (LAX) 1.27 yuta, Newark (EWR) 1.03 yuta lan Chicago (ORD) 860k.
  • Pelabuhan Asing Top sing nglayani lokasi AS yaiku Cancun (CUN) 1.10 yuta, London Heathrow (LHR) 1.06 yuta, Toronto (YYZ) 738k, Mexico City (MEX) 606k lan Paris (CDG) 581k.

Program APIS/I-92 nyedhiyakake informasi babagan lalu lintas udara internasional non-stop antarane Amerika Serikat lan negara liya. Data kasebut wis diklumpukake saka Departemen Tanah kelairan Keamanan – Sistem Informasi Penumpang Maju (APIS) Customs and Border Protection wiwit Juli 2010. Sistem "I-92" adhedhasar APIS nyedhiyakake data lalu lintas udhara ing paramèter ing ngisor iki: jumlah penumpang, miturut negara, bandara, dijadwal utawa disewa, US Flag, gendéra manca, warga lan non-warga.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...