Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Italia Sepur lelungan bebarengan Boot

gambar duweni saka Trenitalia

ENIT lan Trenitalia nandatangani persetujuan kanggo nambah perjalanan sepur Italia ing semenanjung Italia, sing dikenal kanthi jeneng Boot.

Badan Pariwisata Nasional Italia (ENIT) lan Trenitalia (FS Italiane Group) nandatangani persetujuan kanggo ningkatake perjalanan sepur Italia liwat promosi ngunjungi kutha-kutha Italia liwat perjalanan sepur InterCity. Iku bakal bisa kanggo pengunjung kanggo lelungan liwat Sepur, milih 8 kertu pos bebarengan ing semenanjung Italia, fondly dikenal minangka Boot, sing makili kaendahan seni lan lanskap alam saka tujuan Sepur tekan liwat sustainable sarana par excellence.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...