aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

US Travel ngeculake ramalan anyar kanggo lelungan mlebu

gambar duweni David Peterson saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Saklawasé 4,800 pamiarso saka luwih saka 60 negara padha kumpul ing Orlando, Florida, 4-8 Juni kanggo IPW taunan kaping 53-pasar internasional utama industri travel lan generator paling gedhe lelungan menyang Amerika Serikat.

IPW nganakake para profesional lelungan global, kalebu tujuan AS, hotel, atraksi, tim olahraga, jalur pelayaran, maskapai penerbangan lan perusahaan transportasi, bebarengan karo operator tur internasional, para panuku lan grosir saka sak ndonya, kanggo ketemu ing siji gendheng - Pusat Konvensi Orange County -kanggo 77,000 janjian bisnis sing dijadwalake sajrone telung dina sing bakal narik bisnis perjalanan lan pariwisata menyang AS lan nggampangake pemulihan industri ing lelungan mlebu internasional.

Delegasi kasebut uga kalebu meh 500 anggota media internasional lan domestik. Wartawan nyathet acara kasebut dhewe, lan uga ketemu karo pimpinan bisnis lan tujuan ing Media Marketplace kanggo ngasilake laporan babagan lelungan menyang AS

Ing konferensi pers Selasa, Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow nyathet pentinge IPW kanggo mulihake lelungan mlebu menyang AS, nanging uga nyoroti alangan sing terus-terusan-kalebu syarat tes pra-budhal kanggo lelungan udara sing divaksinasi mlebu menyang AS, senadyan liwat 40 negara sing saiki wis dropped requirement padha, lan Interview gedhe banget ngenteni kaping kanggo visa pengunjung.

Prakiraan Perjalanan Internasional Anyar

US Travel uga ngeculake ramalan perjalanan internasional sing dianyari, sing nggambarake 65 yuta kedatangan internasional ing taun 2023 (82% saka tingkat pra-pandemi). Prakiraan proyek manawa kedatangan lan belanja internasional bakal pulih kanthi lengkap nganti tingkat 2019 ing taun 2025. Ing skenario terbalik, AS bisa entuk tambahan 5.4 yuta pengunjung lan $ 9 milyar mbuwang ing pungkasan taun 2022 yen syarat tes pra-departure dibusak. .

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

US Travel kang forecast nganti 2026 lan uga kalebu analisis babagan lelungan mlebu ing babagan pertumbuhan yen pandemi ora kedadeyan.

Rawuh banget ing IPW taun iki nuduhake kepinginan kanggo nerusake lelungan mlebu menyang Amerika Serikat.

"IPW iki ngirim pesen sing AS mbukak kanggo bisnis lan semangat kanggo welcome lelungan saka sak donya," ngandika Dow. "Kita njupuk langkah gedhe ing kene kanggo nggawa bali lelungan internasional, mulihake proyek, lan mbangun maneh ikatan sing nyambungake negara lan budaya kita."

Presiden Carnival Cruise Line lan US Travel National Chair Christine Duffy lan US Travel Executive Vice President of Public Affairs and Policy Tori Emerson Barnes uga ngandika ing konferensi pers US Travel.

IPW uga kalebu kesempatan pendidikan kanggo delegasi. IPW Focus, program anyar sing diluncurake ing taun 2021, nyedhiyakake delegasi kesempatan kanggo melu sesi babagan macem-macem topik saka teknologi lan inovasi nganti riset lan wawasan, sing diwenehake dening para pamimpin pamikiran lan inovator saka sekitar industri lan liya-liyane.

Brand USA bali minangka sponsor utama IPW. American Express minangka kertu resmi saka Asosiasi Perjalanan AS.

Iki kaping wolu Orlando wis dadi tuan rumah kanggo IPW-luwih saka kutha-kutha AS liyane-sing pungkasan nampa acara lelungan global ing 2015.

Iki menehi tandha IPW pungkasan sing dipimpin dening US Travel's Dow, sing sadurunge ngumumake budhal musim panas iki sawise 17 taun dadi presiden lan CEO asosiasi kasebut.

IPW taunan kaping 54 bakal ditindakake tanggal 20-24 Mei 2023, ing San Antonio, pisanan kutha Texas bakal dadi host IPW.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...