Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Kuliner budaya France gourmet Industri Hospitality News Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Trending Anggur & Roh

Les Crus Bourgeois du Medoc: Nggawe Anggur Tuku Luwih Gampang?

gambar duweni saka E.Garely

Eceran Muddle

Yen sampeyan nemokake mlaku-mlaku menyang toko anggur kanggo tuku sawetara botol vino kanggo nedha bengi utawa hadiah minangka tugas sing mbingungake, sampeyan ora piyambak. Aku wis teka menyang kesimpulan sing sisih toko saka industri anggur wis mired ing sasi. Katon ana kapercayan sing kuat manawa toko anggur lan bagean anggur ing supermarket saiki nawakake pengalaman blanja sing paling apik - tau - lan ngrusak pengalaman tuku anggur konsumen bakal dadi sacrilegious.

paralysis

Nalika pengecer anggur tetep ing jaman kepungkur, para pembuat anggur nggoleki jalur sing bakal ngidini konsumen tuku anggur luwih akeh. Peneliti pemasaran anggur wis nemtokake manawa Paralisis Konsumen mengkono amarga tumbas anggur sing nyudhuk karo kasugihan saka opsi - mbok menawa akeh banget pilihan. Kajaba iku, ana kekurangan konsistensi saka negara menyang negara babagan carane anggur dijenengi lan diklasifikasikake. Dampak impor lan distribusi ing jinis anggur sing kasedhiya ing toko lan restoran anggur lokal. Merk lan varietas ing siji toko utawa bar bisa uga ora kasedhiya ing kabeh lokasi amarga saluran distribusi sing winates utawa strategi pemasaran liyane. Malah label anggur ora ramah konsumen amarga ditulis kanggo nyukupi syarat pemerintah lan bisa uga ora kalebu informasi sing migunani kanggo konsumen.   

Pecahan

Industri anggur luwih pecah tinimbang produk konsumen liyane. Ing taun 2019, AS ngonsumsi 370 yuta kasus anggur, kanthi 12 botol saben kasus, sing nambah udakara 4.4 milyar botol anggur sajrone setaun. Kira-kira setengah saka pasar anggur AS didominasi dening konglomerat telung milyar dolar kalebu E&J Gallo (ie, Manischewitz, Taylor, Clos du Bois, Etancia, lan Barefoot), Constellation Brands (ie, Woodbridge, Robert Mondavi, Simi, lan Lingua). Franca), lan Grup Anggur (yaiku, Almaden, 13 Celsious, lan Benziger). Perusahaan-perusahaan kasebut ngasilake, ngirim, lan nyebarake ewu botol anggur saben taun ing saindenging jagad lan akeh sing diprodhuksi kanthi cara sing padha Coca Cola - kanggo ngrasakake taun-taun sing padha lan kasedhiya ing jumlah gedhe.

Separo liyane saka pasar anggur dumadi saka ewonan prodhusèn ukuran cilik nganti medium lan bisa dideleng minangka prabédan antarane tani agribisnis lan pasar petani.

Rasa

Mbok menawa cara paling apik kanggo mangerteni anggur yaiku ngombe akeh lan njupuk wektu kanggo ngrasakake bedane.

Prancis Coba Jembatani Gap

Wis pirang-pirang abad, industri anggur Prancis wis nyoba golek cara kanggo ngedol anggur luwih akeh. Padha ketemu karo saben liyane, koordinasi karo saben liyane, kerjo bareng karo saben liyane uga saingan karo saben liyane - supaya nyoba kanggo menakake complexities gawan kanggo industri anggur. Nalika rencana pemasaran sukses, wong tuku luwih akeh anggur - nggawe kabeh wong seneng.

Klompok pembuat anggur sing wis nyoba nyingkirake jaring laba-laba sing isih ana ing tong minyak anggur sing tuwa lan nyederhanakake pengalaman tuku anggur dikenal minangka Les Crus Bourgeois Du Medoc. Ora saben winery diijini dadi anggota utawa malah dianggep dadi anggota.

Kriteria kalebu:

  • lokasi. Pabrik anggur sing diidini kanggo mikir babagan gabung karo grup iki kudu saka AOC ing ngisor iki:
    • Medok
      • Haut Medoc
        • Listrac-Medoc
        • Moulis-en-Medoc
        • Margaux
        • Saint Julien
        • Pauillac lan Saint Estephe
  • Paukuman. Pabrik anggur diadili ing:
  • Kualitas anggur ditemtokake dening rasa wuta lan konsistensi
  • Traceability lan bukti asli kanggo saben vintage
  • Priksa ngicipi - sadurunge botol sajrone limang taun Klasifikasi (paling ora rong cek saben properti)
  • Ramah lingkungan nganti entuk sertifikasi babagan praktik tuwuh lingkungan lan lestari.

Tim pengadilan 6 wong uga prihatin karo promosi, kualitas resepsi kanggo pengunjung profesional lan masarakat umum ing pabrik anggur, saluran distribusi lan upaya pemasaran domestik lan internasional.

  • Stamping

Kabeh botol Crus Bourgeois du Medoc nggawa sistem pangenalan visual sing aman sing dipasang ing stiker. Iki ditawakake minangka jaminan kualitas, keamanan lan keaslian.

Saiki, luwih saka 25 persen kabeh anggur sing diprodhuksi, dibotol lan didol saka Medoc diklasifikasikake minangka Cru Bourgeois lan kalebu 4100 hektar anggur, ngasilake luwih saka 29 yuta botol anggur Bordeaux saben taun.

Anggur Les Crus Bourgeois

Ing acara anyar sing dianakake ing Manhattan, aku duwe rejeki kanggo njelajah sawetara anggur sing diklasifikasikake minangka Bourgeois Crus du Medoc.

Favoritku

  1.                Chateau Patache d'Aux (2018). Sebutan: Medoc; Terroir: watu gamping karo lempung lan lempung-gamping; Varietas: 67 persen Merlot, 30 persen Cabernet Sauvignon, 3 persen Cabernet Franc, 2 persen Petit Verdot; Rata-rata umur anggur. 40 taun; Umur 10-14 sasi; 80 persen ing tong minyak (1/3 anyar), 20 persen ing tong beton.

Chateau dumunung ing Begadan (Medoc sisih lor) lan 58 hektar kebon anggur disebar liwat Begadan lan Saint-Christoly du Medoc. Chateau dumunung 10 kilometer saka muara Gironde lan 30 kilometer saka Samudra Atlantik.

Sing nduweni pisanan saka Chateau padha katurunan saka Count of Armagnac, Chevaliers d'Aux lan kulawarga bisa ditlusuri bali kanggo 1632. Properti iki dicekel nalika revolusi lan diganti dadi pos pelatih tataran - dikenal minangka Pataches. Anggur kasebut minangka cru borjuis ing taun 1932.

Cathetan:

Ing mripat, warna ungu sing jero nuduhake rasa sing jero, dene irung nemokake woh ceri ireng lan rempah-rempah bebarengan karo mineralitas watu udan. Langit-langit kasebut dihibur karo tannin campuran lentur sing ditambah karo kayu oak sing ndadékaké finish sing elegan lan padhang.

  1.                  Chateau De Malleret (2018). Sebutan: Haut-Medoc; Terroir: Gunz Gravels; Varietas: 83.5 persen Merlot, 16.5 persen Cabernet Sauvignon; Penuaan: Tangki baja sing dikontrol suhu sajrone 3-4 minggu sadurunge anggur disimpen ing tong sampah sajrone 12 wulan (1/3 anyar). Anggur ditandur ing telung plot kebon anggur 20 hektar ing Haut-Medoc lan umure 25-30 taun.

Chateau de Malleret nduweni oyod ing abad kaping 17. Pierre de Malleret dijumenengake ksatria amarga ngabdi marang Raja Louis XIV. Properti kasebut didol menyang Philiipe Frederic Clossman lan kulawargane terus melu manajemen kebon anggur.

Cathetan:

Ungu peteng ing kaca, irung nemokake ceri ireng lan oak panggang. Pengalaman langit-langit nampilake woh ireng peteng bebarengan karo vanilla panggang sisih-by-side karo rasa earthiness. Rampung iku alus, fruity lan elegan. Bukak sadurunge ngombe amarga mbukak kanthi apik saka wektu.

  1.                      Chateau Cap Leon Veyrin (2018). Sebutan: Listrac-Medoc; Terroir: Clay-Limestone; Varietas: 58 persen Merlot, 39 persen Cabernet Sauvignon, 3 persen Petit Verdot; Umur rata-rata anggur: 30 taun; Umur: 12 sasi ing barel (60 persen anyar).

Chateau Cap Leon Veyrin wis ana ing kulawarga sing padha wiwit awal 19th abad nalika Estates asli, Chateau Cap Leon lan Veyrin padha digabung. Jeneng iki asalé saka lokasi, ing titik paling dhuwur utawa "sirah" saka Listrac Medoc menehi kebon anggur got alam lan srengenge. Estate dikelola dening generasi kaping enem ing kulawarga, Nathalie lan Julien Meyre.

Cathetan:

Mripate seneng karo pepeteng saka ceri abang sing wis mateng, dene blackberry lan ceri peteng sing mateng menehi aroma sing enak menyang irung sing ditambahake dening ambune watu teles lan lemah lembab sing peteng. Langit-langit nemokake tanin sing sutra lan terus-terusan sing nambah latar mburi ceri peteng sing ndominasi pengalaman rasa. Ditata kanthi apik kanthi woh-wohan sing konsentrasi, samesthine anggur iki bakal tuwa.

Acara Vinexpo

Iki minangka seri sing fokus ing anggur Bordeaux.

Waca Part 1 ing kene:  Anggur Bordeaux: Diwiwiti karo Perbudakan

Waca Part 2 ing kene:  Anggur Bordeaux: Pivot saka Wong menyang Lemah

Waca Part 3 ing kene:  Bordeaux lan Anggure Ganti… Alon-alon

Waca Part 4 ing kene:  Pamrentahan lan Asosiasi Pabrik Anggur Bordeaux: Miturut Hukum lan Pilihan

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

#anggur

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan

Ninggalake Komentar

Share to...