Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris

Liburan musim panas Heathrow: 1,000,000 penumpang ing 10 dina

Liburan musim panas Heathrow: 1,000,000 penumpang ing 10 dina
Liburan musim panas Heathrow: 1,000,000 penumpang ing 10 dina
ditulis dening Harry Johnson

New York ndhaptar dhaptar tujuan perjalanan musim panas ing 10 dina paling sibuk ing Heathrow kanggo budhal wiwit Natal 2019

Liburan musim panas diwiwiti kanthi cepet amarga luwih saka 1 yuta wong munggah menyang langit saka Heathrow sajrone 10 dina pungkasan, periode paling sibuk berturut-turut kanggo mangkat ing bandara wiwit Natal 2019. Tujuan paling dhuwur nganti musim panas iki yaiku New York, Los Angeles, lan Dubai.

Iki minangka musim panas pisanan wiwit sadurunge pandemi Heathrow wis operasional kanthi kabeh papat terminal sing nampa penumpang lan loro landasan pacu mbukak. Kira-kira 13 yuta wong bakal mlebu lan metu saka bandara antarane Juli lan September.

Heathrow wiwit planning plesiran panas iki November pungkasan, lan bandara saiki wis nyewo tambahan 1,300 rekrut. Umume tukang gabung anyar kerja ing keamanan, sing saiki duwe kapasitas sing padha karo musim panas 2019. Saiki, 80% penumpang Heathrow bakal mbusak keamanan sajrone 20 menit utawa kurang, sanajan antrian bisa luwih suwe ing wektu sing paling sibuk. Apik banget yen duwe sumber daya anyar sing gabung karo tim kita lan sanajan bisa uga butuh wektu luwih suwe kanggo mriksa penumpang tinimbang kanca-kancane sing luwih berpengalaman, dheweke dadi luwih efisien saben minggu amarga entuk pengalaman sing migunani.

Owah-owahan paling gedhe ing bandara wiwit mbukak maneh lelungan ana ing campuran penumpang, kanthi jumlah lelungan bisnis sing luwih murah lan lelungan luang saiki dadi mayoritas penumpang. Penumpang luang asring lelungan kanthi nggawa bagasi luwih akeh lan ora ngerti aturan lelungan sing bisa alon-alon kemajuan ing bandara, utamane ing check-in lan checkpoints keamanan. Salah sawijining conto sing katon utamane yaiku njupuk cairan ing bagasi gawan. Data Heathrow nuduhake manawa paling ora 60% tas sing ditolak ing checkpoints keamanan ditindakake kanthi telusuran tangan sing akeh wektu amarga penumpang durung nyopot kabeh cairan saka tas sadurunge screening, kaya sing diatur dening aturan Pamrentah. Malah saiki nalika kabeh jalur keamanan mbukak lan kebak sumber daya, iki mriksa tambahan alon mudhun aliran liwat keamanan kanggo kabeh penumpang. Ing wulan Juli wae, penumpang dikira ngentekake 2.1 yuta menit luwih kanggo keamanan ing Heathrow amarga ninggalake cairan sing dikemas ing tas gawan tinimbang nyelehake kabeh cairan menyang kantong plastik sing disegel. Kita duwe tim khusus wong ing kabeh checkpoints keamanan kanggo nulung penumpang karo pitakon apa wae sadurunge screening.

Kita pengin mbantu saben lelungan dadi wiwitan sing paling apik, pramila kita nyengkuyung para penumpang supaya ngetutake tips lelungan paling apik iki nalika mabur saka Heathrow:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  • Teka ing wektu – Aja teka ing bandara luwih saka telung jam sadurunge wektu budhal pesawat. Maskapai penerbangan ora bisa mlebu tas yen sampeyan teka luwih saka telung jam sadurunge budhal. Kita duwe tim wong, kalebu kolega layanan penumpang tambahan lan kabeh tim manajemen bandara, metu ing terminal ing mangsa panas lan siap mbantu sampeyan ing perjalanan. Deleng kanca-kanca sing nganggo kaos polo Heathrow jambon utawa ungu yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung nalika teka ing bandara. 
  • Bungkus cairan kanthi bener - Cara paling cepet kanggo ngalahake antrian keamanan yaiku nyiapake cairan sadurunge tekan bandara lan ngelingi barang-barang kaya make-up, sanitiser tangan, lotion, lip balm, gel rambut lan tempel untu kabeh dianggep minangka cairan. Yen sampeyan arep lelungan nganggo cairan, gel, aerosol, krim, tempel utawa apa wae sing sampeyan pikir bisa digolongake ing salah sawijining kategori kasebut, priksa manawa saben item ana ing wadhah ora luwih saka 100ml lan kabeh item bebarengan pas ing siji liter sing bisa ditutup maneh. ukuran tas transparan. Kita duwe tas kasedhiya sadurunge kabeh checkpoints keamanan yen perlu.
  • Siapke dokumen sampeyan - Priksa manawa dokumentasi perjalanan sampeyan wis rapi sadurunge tekan bandara. Akeh negara sing isih mbutuhake tes COVID utawa sertifikat vaksinasi sing kudu diverifikasi dening maskapai nalika check-in sadurunge sampeyan bisa lelungan. Layanan saran perjalanan Kantor Luar Negeri minangka papan sing paling apik kanggo mriksa informasi paling anyar babagan syarat mlebu kanggo tujuan sampeyan. 

Chief Operating Officer Heathrow Emma Gilthorpe ngandika:

"Aku lan kanca-kanca seneng banget nampa akeh penumpang bali menyang Heathrow maneh sawise rong taun pembatalan COVID lan bangunan terminal kosong. Pandemi wis angel banget ing sektor lelungan, nanging nalika kita muncul lan operasi ramp-up, kabeh wong ing Heathrow kerja keras supaya sampeyan bisa lelungan. Kita fokus kanggo bali maneh kanggo menehi layanan sing paling apik sing dikarepake saben sampeyan lelungan, lan kanthi nuruti tips ndhuwur - kalebu mesthekake yen cairan dikemas kanthi bener, sampeyan teka ing wektu sing tepat, lan sampeyan duwe dokumen perjalanan sing bener - sampeyan bisa nulungi kita nggawa sampeyan menyang mode liburan musim panas iki." Penumpang menehi rating Heathrow minangka salah sawijining bandara paling apik ing donya, nanging ing sawetara minggu kepungkur, bandara kasebut berjuang kanggo ngatasi amarga volume penumpang saya tambah ngluwihi kapasitas kolektif perusahaan ing saindenging bandara kanggo ngladeni. Iki nyebabake keterlambatan sing ora bisa ditampa kanggo pesawat bisa ngadeg, tas sing ora lelungan karo penumpang utawa dikirim telat menyang ruang bagasi, ketepatan wektu keberangkatan kurang lan sawetara penerbangan dibatalake sawise penumpang munggah. Pramila kita ngenalake tutup ing nomer penumpang saben dina. Tutup wis rada nyuda jumlah penumpang sing cocog karo sumber daya sing kasedhiya, lan minangka asil, wis ngasilake perjalanan sing luwih apik lan dipercaya kanggo penumpang. Wis ana dandan ing pas wektune, luwih cendhek ngenteni tas dikirim kanggo mbalekake aula lan luwih sithik penerbangan sing dibatalake. Heathrow kepengin bali menyang operasi tanpa tutup kanthi cepet, nanging gumantung marang tim ing bandara, utamane sawetara operator darat maskapai, entuk tingkat sumber daya sing cukup.   

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...