Lindhu Kuat mung guncang Los Angeles

Lindhu Kuwat Rock Chile lan Argentina
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Los Angeles wis dikenal kanggo lindhu lan bebaya gedhe.
Lindhu saiki sing cedhak karo Malibu luwih abot dibandhingake karo lindhu liyane ing wilayah kasebut, nanging durung kuwatir.

Sawise lindhu 6.2 ing Hawaii 2 jam kepungkur, kutha pesisir Malibu ing California mung guncang kanthi 4.7. lindhu kuwat nuthuk mudhun item ing pesisir upscale kutha resort Samudra Pasifik.

Gempa guncang dhuwur malah ing downtown Los Angeles.

Iki minangka lindhu penting kaping 4 ing wilayah iki nganti saiki, lan mung Februari.

Ora ana ancaman tsunami sing diakibatake saka lindhu iki diukur kanthi ambane 5 mil lan 40 mil saka pusat kutha Los Angeles, California.

Cincin Api Pasifik katon aktif saiki. Ring of Fire minangka sabuk seismik sing dumadi saka gunung geni lan aktivitas seismik. Dawane kira-kira 40,000 km lan ambane nganti 500 km, ngubengi mayoritas Samudra Pasifik. Ing Ring of Fire, bisa ditemokake antarane 750 lan 915 gunung geni aktif utawa ora aktif, sing kira-kira rong pertiga saka jumlah global.

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...