Warta Breaking Travel negara | wilayah Mexico News Keslametan

Lindhu 6.8 liyane ing Michoacan, Meksiko

Gempa bumi kuat ngrebut Alaska
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wong-wong ing wilayah Pantai Pasifik Meksiko kira-kira tangi Kamis jam 1.16 esuk amarga lindhu kuat 6.8.

Mung sedina sadurunge, lindhu 7.6 guncang wilayah Meksiko sing padha lan numpes luwih saka 200 bangunan, mateni 2 lan nyebabake peringatan tsunami.

Pengunjung tweeted: Atiku lara amarga ketukan banget. Ora kaya krungu lindhu sirine metu ing Mexico City, jolting metu saka amben, tangi anak & kroso guncang bangunan nalika sampeyan nindakake metu, menyang dalan.

Michoacán, kanthi resmi Michoacán de Ocampo, resmi Negara Bebas lan Berdaulat Michoacán de Ocampo, minangka salah siji saka 32 negara sing kalebu Entitas Federal Meksiko. Negara iki dipérang dadi 113 munisipalitas, lan ibukuthané ya iku Morelia.

Ing wektu iki, ora ana informasi babagan kerusakan utawa ciloko.
USGS nggolongake lindhu kasebut minangka kuning.

Tandha kuning kanggo fatalities gegandhengan karo goyang lan losses ekonomi bisa ateges: Sawetara korban lan karusakan bisa, lan impact kudu relatif lokal. Tandha kuning kepungkur mbutuhake respon tingkat lokal utawa regional.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Tandha tsunami durung dirilis.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...